To je to što me zanima!

Auto se zabio u zid kafića, troje ljudi je ozlijeđeno

Pijani vozač je udario u Fiat i autom je prešao preko dvije trake i dva nogostupa. U policiji su rekli da jedan putnik ima ozljede opasne po život
Vidi originalni članak

Kolega i ja smo bili u noćnoj smjeni. Vraćali smo se doma i prije toga smo otišli u kafić na kavu. Pogledao sam u jednom trenutku naprijed i vidio sam da prema nama leti automobil, rekao je naš čitatelj Z.B. koji je fotografiju snimio u subotu ujutro u Ulici dr. Franje Tuđmana u Kninu.
- Vozač je prešao preko dvije trake i dva nogostupa i udario je u zid kafića. Udarac je bio jak. Svi smo odmah izašli van. U automobilu su bila tri muškarca. Dva mlađa i jedan malo stariji. Na kraju ih je sve odvezla Hitna pomoć - priča člitatelj Z.B.. U PU šibensko-kninskoj kažu da je vozač (26) Renault Clia bio pijan te da je zbog neprilagođene brzine udario u rubni kamen nogostupa i prešao je u lijevu prometnu traku. U njoj je udario u zadnji kraj Fiata Brava kojim je iz suprotnog smjera upravljao 34-godišnjak iz Knina. Od siline udara Renault Clio je preletio preko nogostupa i lijevim bokom je udario u zid kafića „Ban" gdje se i zaustavio. Najgore je prošao 32-godišnji T. J. iz Knina, koji je zadobio teške ozljede glave opasne po život. Teško je stradao i 26-godišnji vozač Clia, a lakše je ozlijeđen 44-godišnjak iz Nove Gradiške, drugi putnik iz njegova vozila.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare