To je to što me zanima!

Auto se zapalio u vožnji na autocesti i potpuno izgorio

Jedno vatrogasno vozilo izašlo je na teren. Požar je lokaliziran, automobil koji se zapalio tijekom vožnje potpuno je izgorio. Nema ozlijeđenih, šteta je samo materijalna. Očevid u tijeku
Vidi originalni članak

Osjetili smo tu vrućinu kako dopire i do našeg vozila koje je bilo u drugoj traci. Strava i užas, ljudi stoje na autocesti i čekaju pomoć, nadam se da su svi uspjeli izaći bez ozljeda, rekla nam je čitateljica koja se našla na mjestu nesreće kod Slavonskog Broda. 

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kamioni i auti zaustavili su se pokraj zapaljenog automobila i dali signalizaciju ostalim sudionicima u prometu. Napravili su stvarno lijepu gestu, zaustavili su se na mjestu nesreće kako bi zaštitili ostale prolaznike, dodala je čitateljica.

Vatrogasci su dobili dojavu u nedjelju oko 21.00 sati. 

-  Jedno vatrogasno vozilo izašlo je na teren. Požar je lokaliziran, automobil koji se zapalio tijekom vožnje potpuno je izgorio. Nema ozlijeđenih, šteta je samo materijalna - rekli su nam iz vatrogasci. 

Očevid je u tijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • volimpršut 18.11.2019.

    Je opet neki švabo?

  • 17.11.2019.

    Nije mi jasno da se svaki čas neki auto (u vožnji) zapali? Da li netko vodi o svemu tome računa tj. da li je u pitanju osiguranje, servis ili je možda do proizvođača automobila? Ostali neki sitni razlozi mogu biti, ali onda ne bi bilo toliko zapaljenja koliko toga ima.

  • Patryck 17.11.2019.

    Autocesta... Koja dragi novinaru. Informacija bez informacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare