To je to što me zanima!

Auto se zapalio u vožnji usred Rijeke, vozač izašao na vrijeme

Taksist koji je bio parkiran u blizini pohrlio je aparatom za gašenje iz svog automobila gasiti požar. Vatrogasci su stigli za svega nekoliko minuta, rekao nam je očevidac
Vidi originalni članak

Stajao sam na autobusnoj stanici nedaleko McDonaldsa kada sam ugledao bijeli auto kako se dimi. Vozač je potom usporio i zaustavio se na stanici kada je prednji dio automobila u predjelu motora naglo planuo. Taksist koji je bio parkiran u blizini pohrlio je aparatom za gašenje iz svog automobila gasiti požar. Vatrogasci su stigli za svega nekoliko minuta i vrlo brzo obuzdali plamen, no auto je svejedno potpuno uništen, kazao je očevidac požara na automobilu do kojeg je došlo jutros oko 7.30 u Adamićevoj ulici u samom centru Rijeke. 

Iz policije doznajemo da srećom nitko nije ozlijeđen.

- Tijekom vožnje vozač (65) Nissan Qashqaia riječke registracije primijetio je da je došlo do zapaljenja. Brzom reakcijom parkirao je na obližnju autobusnu stanicu, a hitnom intervencijom vatrogasaca požar je ubrzo ugašen. Uzrok zapaljenja se još istražuje, no za sad je utvrđeno da je požarom zahvaćen dio motora i električne instalacije - izvijestila je PU primorsko-goranska.

Nakon očevida automobil su otklonili djelatnici HAK-a. Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno.
 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Jackal1 23.11.2016.

    Dobro da nije BMW kocka,jer odma bi kompleksaši koji voze 10 tak,petnajstak godina stare drlje,a umislili su si da su te drlje neki statusni simbol ,sipali glupe komentare kak se zapalila stara kanta koju oni nebi pustili na tehničkom.

  • istox 23.11.2016.

    što više elektrike to veće sranje

  • Battler 22.11.2016.

    Treba kazniti vozaća maksimalnom kaznom ako nije redovito išao sa autom na servis.

Komentiraj...
Vidi sve komentare