To je to što me zanima!

Auto sletio s ceste kod Buzina, vozača vatrogasci izvlačili van

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prema prvim službenim informacijama, teže je ozlijeđen samo vozač. vatrogasci su morali rezati lim auta kako bi ga izvukli van. Suvozačica je uspjela sama izaći
Vidi originalni članak

U petak oko 11 sati automobil je sletio s ceste prema Velikoj Gorici nakon skretanja kod Buzina. U automobilu su bili muškarac i žena.

Prema prvim službenim informacijama, teže je ozlijeđen samo vozač. vatrogasci su morali rezati lim auta kako bi ga izvukli van.

Suvozačica, koja je bila s njim u autu, uspjela je sama izaći van.

Po dolasku Hitne pomoći, stavili su joj šancov ovratnik te su i nju, uz vozača, odvezli do bolnice na pregled.

POGLEDAJTE VIDEO: Vatrogasci izvlačili vozača iz automobila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Promet u smjeru Velike Gorice teče otežano.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 39

  • malazg1974 21.11.2015.

    Koliko neistine u samom članku: Kao prvo suvozačica nije sama izašla van jer je i ona bila zarobljena u autu i nisu se vrata mogla otvoriti, nego ju je moj suprug izvadio iz auta. Prvo je morao rastrgati vrata i jedva ju izvukao van dok je prednji dio vozila gorio.Nakon što je nju izvukao ostao je stajati uz Matiju (vozača tako je rekla suvozačica da se zove) i cijelo vrijeme gledao dali je frajer živ do dolaska hitne...iskreno iz onog što je ispričao kako je vozač izgledao svaka čast doktorima ako mali preživi. Kao drugo nateravali su se kao budale to vozilo i crni mercedes, naravno nakon toga crni mercedes produžuje dalje ali se nakon nekog vremena vraća i frajer govori da on niša ne zna. Svome mužu skidam kapu, a ovim klincima punim ega dajem savjet prestanite se nateravati i ako se želite ubiti ne ugrožavajte tuđe živote.

  • JosipTakac 20.11.2015.

    vidim opet ima stručnjaka i vidovnjaka, tako su pljuvali i po onom dečku s Toyotom pa se na kraju ispostavilo da nije bio kriv. a takva honda iz 1997-2001 je još uvijek auto za većinu tutača na našim cestama i 10+ godina mlađim.

  • navrhbrdavrbamrda 20.11.2015.

    Vozi se acurica aa???

Komentiraj...
Vidi sve komentare