To je to što me zanima!

Auto u auto, auto u ralicu, u nju bus pa u sve njih tegljač

Brzine nisu bile velike, no zbog niskih temperatura nitko nije imao šanse zakočiti. Nasreću, ljudskih žrtava nije bilo, te su policajci imali puno posla dok su popisali svu štetu
Vidi originalni članak

Svi su se sudarili. Samo je još avion nedostajao da sve vrste vozila sudjeluju u nesreći, komentirali su u subotu ironično svjedoci lančani sudar u Pasjaku nedaleko od Rijeke i granice sa Slovenijom. Prema prvim informacijama, za sve je kriv led na cesti, zbog kojeg su vozila počela proklizavati.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Prvo su se sudarila tri automobila s ralicom koja je onuda prolazila. Iza ralice je vozio autobus, u koji se, kako kažu hitne službe, zabio tegljač koji ga je pokušavao izbjeći. U općem kaosu stradala je i cisterna Petrola, koja je na kraju gotovo potpuno skliznula s ceste. Brzine nisu bile velike, no zbog niskih temperatura nitko nije imao šanse zakočiti. Nasreću, ljudskih žrtava nije bilo, te su policajci imali puno posla dok su popisali svu štetu. Najviše posla bilo je zbog kamiona, čiji se teret rasuo iz prikolice.

Još zatvoren promet cestom od Rupe do graničnog prijelaza Pasjak

Promet cestom od čvora Rupa do graničnog prijelaza prema Sloveniji kod Pasjaka još je zatvoren zbog lančanog sudara koji se dogodio u subotu ujutro, u kojem je sudjelovalo sedam vozila, ali na sreću nije bilo ozlijeđenih.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske izvijestili su da će prometnica biti zatvorena dok se ne uklone sva vozila i rasuti teret.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • jack_daniels_1 05.03.2018.

    Je'l to samo Autotrans ima buseve u Hrvatskoj ili ih se isti želi riješiti?

  • Fenix7 04.03.2018.

    Najveći je problem kaj su policajci imali puno posla dok su popisali svu štetu... :DD

  • Virgo_1 04.03.2018.

    Auto u auto pa tri auta pa ralica onda na kraju cisterna koja je koliko sam skuzila udarila u bus.. tko je ovo pisao svaka cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare