To je to što me zanima!

Osijek: Vozačica udarila curicu na zebri, teško je ozlijeđena

U četvrtak u 7 ujutro automobil je u Osijeku udario dijete. Policija je objavila kako dijete ima lom potkoljenice. U trenutku nesreće prelazilo je obilježeni pješački prijelaz
Vidi originalni članak

Nisam vidio što se točno dogodilo, dijete je nepomično ležalo. Hitna je brzo došla. Nadam se da će sve biti uredu, rekao nam je čitatelj koji je snimio fotografiju u Osijeku u četvrtak ujutro. 

Policija nam je potvrdila da je automobil naletio na dijete.

- Jutros u Osijeku na križanju ulica kralja Petra Svačića i Ivana Gorana Kovačića došlo je do naleta osobnog automobila na pješaka. Radi se o djetetu 2011. godište. Kad je na mjesto događaja došla hitna dijete je bilo kontaktibilno, te je komuniciralo s djelatnicima hitne. Kad smo mi zapremili dojavu već su na terenu bili djelatnici hitne medicinske pomoći. Dijete je prevezeno u KBC Osijek, a na mjestu događaja trenutno obavljamo očevid - rekli su nam iz policije.

Kako piše Večernji list, auto je naletio na 10-godišnji djevojčicu koja je prelazila zebru.

- Auto je vozila žena (47), naletjela je na pješaka (2011. godište). Uzrok nesreće je nepropuštanje pješaka na pješačkom prijelazu. Dijete je u KBC-u Osijek, ima lom potkoljenice što je ozljeda koja je kvalificirana kao teška - rekli su iz PU Osječko-baranjske.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Mangup_ 13.01.2022.

    Ono što je zanimljivo jest da na tome mjestu pješački ne prelazi preko glavne ceste, već preko sporedne, na križanju, uporedno s glavnom. Dakle, ova ili je skrenula s glavne na sporednu ko manijak, ne gledajući, ili je izletjela sa sporedne na glavnu, preko pješačkog, također ne gledajući i ne mareći.

  • KoronaTime 13.01.2022.

    To su ovi koji nikada ne bi smjeli za volan sjesti i kada je ugašen. To se plati i dobije vozačka.

  • belaj bager 13.01.2022.

    "Ma što ti imaš meni prelaziti cestu kad ja žurim na posao" - način razmišljanja mnogih vozača danas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare