To je to što me zanima!

Autobus izgurao Peugeot koji mu je blokirao izlaz

Vlasnika Peugeota nije bilo sat vremena. Vozač autobusa nije htio čekati te je izgurao automobil, rekao nam je čitatelj Edi Živanović iz grada Hvara
Vidi originalni članak

Autobus Čazmatransa u ponedjeljak oko 19 sati nije mogao izaći s perona na autobusnom kolodvoru u gradu Hvaru. Put mu je zablokirao vozač Peugeota poljskih registarskih oznaka.
- Vozač busa nije htio čekati te je izgurao auto. Pomaknuo ga je 30-ak centimetara i prošao. Vlasnik Peugeota stigao je nakon sat vremena i u nevjerici sakupljao dijelove svog automobila - kaže Edi Živanović koji je snimio fotografije.
- Mogu vam potvrditi da je jedan od naših autobusa udario auto na kolodvoru u gradu Hvaru. Vozač nije mogao čekati jer bi propustio trajekt za Split - rekli su nam iz uprave Čazmatransa.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Bl@dE* 12.08.2009.

    Da jemeni dati jedan Sanaderov BMW, ovako bi zavrsili svi majmuni koji mi se nadu na cesti. Evo primjera radi ja poludim kad se po zadru vozim. Na novouredenjoj cesti na relji od 3 trake vozis se samo u jednoj jeru livoj i desnoj bude i do 15-ak auta parkirano. Nedaleko odatle kod trgovackog centra isto na cesti parkirani. A samo 150m dalje imamo 3 parkiralista (1. besplatno, 2. mislim 3kn sat, 3. 5kn sat (garaza s kamerama i TCu i prvi sat je besplatan)). I jos puno puno drugih mrskih mi slucajeva poput onih sto zauzmu 2-3 parkirna mista jer ih u autoskoli nisu naucili parkirati......

  • jasnabudisin 12.08.2009.

    Zakonski je vozač autobusa u prekršaju, ali ja sam svejedno na njegovoj strani. Poljaci i Mađari kad dođu u Hrvatsku na cestama i parkiralištima se ponašaju kao da su jedini na svijetu. Nije mi jasno po kojoj osnovi oni dobivaju vozačke dozvole (ili ih možda kupuju???). Pitam što bi se desilo da je zatvorio prolaz vozilu Hitne pomoći koja npr. spašava nečiji život i gdje je svaka sekunda važna. I taj bi ga vozač razvalio ko beba zvečku i produžio završiti svoj posao jer je odgovoran izvršiti ga. Isto tako je i ovaj vozač bio odgovoran dovesti putnike na vrijeme na trajekt, pa je firma obavijestila policiju o toma najvjerovatnije. Tako da po mome ovdje neće biti govora o kazni za bijeg sa mjesta nesreće, jer je u slučaju da udariš neki auto dok je parkiran dopušteno otići ukoliko vlasniku ostaviš svoje podatke a nema ozlijeđenih.

  • bipsi2 12.08.2009.

    A idući put će sigurno propisno parkirati ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare