To je to što me zanima!

Autobus probio ogradu i udario u auto: Otkazao mu je volan?!

ZET-ov autobus u nedjelju ujutro oko 6:15 sati naletio je na ogradu kuće te se zabio u automobil u Gornjoj Dubravi. Sin vlasnika automobila ispričao nam je kako vozač tvrdi da mu je otkazao volan
Vidi originalni članak

Autobus potrgao cijelu ogradu, porušio je stupiće koji se nalaze niz ulicu, zatim se zabio u auto, rekao nam je čitatelj koji je poslao fotografije nesreće u nedjelju ujutro.

ZET-ov autobus, linija 223 Dubec - Trnovčica naletio je na ogradu kuće u ulici Jakova Stadlera te se zabio u automobil koji je bio parkiran ispred kuće, potvrdila nam je policija.

- Oko 7 sati ujutro smo dobili dojavu. Nema ozlijeđenih, šteta je samo materijalna - potvrdili su nam iz PU Zagrebačke.

Sin vlasnika automobila ispričao nam je kako je vozač autobusa rekao da mu je otkazao volan.

- Ujutro je bila velika magla, tko zna što se zapravo dogodilo u tom trenutku. U autobusu je bilo pet putnika - dodao je.

Iz ZET-a su nam poručili kako je autobus sletio s kolnika zbog tehničkih poteškoća s upravljačem te da će napraviti vještačenje.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • wooly 09.12.2019.

    Glavno da kad dodjes s osobnim autom na tehnicki bio on i nov tam ga turiraju ko manijaci a ovakvi busevi mogu bit u raspadu i prolaze .Prosle godine sam vidil bus jednog Lickog prijevoznika kaj je bil zrel za CIOS a bil je uredno regan i vozil je putnike.

  • Velečasni 1 08.12.2019.

    Upravljači (bilo koja izvedba) nikada, ali baš nikada ne otkazuju u sekundi bez nekakve najave da će crknuti. Kvarovi upravljača se dešavaju u odnosu 1 naprama milijun.

  • trudimSe 08.12.2019.

    niš me ne čudi, banditič je natovaril kredit za žičaru ZETu, a ZET nema za održavanje buseva

Komentiraj...
Vidi sve komentare