To je to što me zanima!

Autobus udario u burobran na A1: Četiri putnika ozlijeđena

Šezdesetak putnika u autobusu koji je vozio u smjeru Zagreba doživjelo je šok kada je autobus udario u burobrane na autocesti A1 između tunela Čelinka i Sveti Rok
Vidi originalni članak

Šezdesetak putnika u autobusu koji je vozio u smjeru Zagreba doživjelo je šok kada je autobus udario u burobran na autocesti A1 između tunela Čelinka i Sveti Rok. Četiri su osobe ozlijeđene, od toga jedna teže. Zbrinute su u zadarskoj Općoj bolnici.

Nesreća se dogodila u nedjelju u 19,26 sati. Autobus zagrebačkih registracija prometovao je na redovnoj liniji prema Zagrebu, a njime je upravljao 42-godišnji vozač.

- U jednom trenutku vozač autobusa je desnim kotačem zahvatio kanal za oborinske vode, a potom i desnom stranom autobusa udario u metalnu zaštitnu ogradu i burobran. U nesreći je teško ozlijeđen putnik (42), a još tri osobe koje su putovale u Zagreb lakše su ozlijđene, izjavio je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

Policija je utvrdila kako vozač autobusa nije bio pod utjecajem alkohola.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 21.03.2016.

    da nije opet croatia bus

  • mudodokolenko 21.03.2016.

    Burobran kad puše bura,jugobran kad puše jugo,levanatbran kad puše levanat,šilokobran kad je šiloko,maestralbran kad je maestral,koliko vitrova toliko i brana.

  • Inteligencija 21.03.2016.

    Nije to mala nesreća krov autobusa je otišao , studentica jedna putovala sva je u modricama

Komentiraj...
Vidi sve komentare