To je to što me zanima!

Autobus vukao djevojku, sad se oglasio i ZET: 'Vozač se očitovao da nema saznanja o nesreći...'

Nakon par sekundi bus je krenuo, a ja sam počela vrištati. Vukao me 40 metara po podu, ispričala nam je djevojka...
Vidi originalni članak

Djevojka (17) zaradila je ozbiljne ozljede po cijelom tijelu nakon što joj je, kako nam je ispričala, prošli petak u Zaprešiću vozač ZET-ova autobusa zatvorio lijevu nogu i vukao je po podu nekoliko desetaka metara.

Iz zagrebačke policije potvrdili su cijeli slučaj navodeći da se vozač nije uvjerio da može krenuti te da je djevojka zadobila lakše ozljede.

IMA OGREBOTINE PO CIJELOM TIJELU Užas u Zaprešiću: 'Vozač ZET-a zatvorio mi je nogu vratima busa i vukao me 40 metara'

- U petak sam ušla sam na najbliža vrata busa, stražnja. Zakoračila sam s lijevom nogom u bus kad su mi vrata zatvorila tu nogu i svi su čekali kad će ponovo otvoriti vrata. Nisam čula niti najavu za zatvaranje vrata. Nakon par sekundi bus je krenuo, a ja sam počela vrištati. Vukao me 40 metara po podu. Nakon nekog vremena noga mi je, hvala Bogu, ispala, odnosno odglavila se. Kad sam ustala nisam shvatila da sam cijela ogrebana. A bus nije niti stao pogledati što se događa. Neka žena je izašla iz zgrade jer je čula moje vrištanje, odvela me k sebi doma pa na hitnu u Zaprešić - prepričala je djevojka agoniju koju je proživjela u petak.

Na kraju je na tri dana hospitalizirana u Klaićevoj.

A sad su se o svemu oglasili iz ZET-a, prenosi HINA.

-  Tvrtka Zagrebački električni tramvaj do slanja ovog odgovora nije zaprimila obavijest policije o postupanju prema našem vozaču ili eventualnim daljnjim koracima, te izuzev objava u medijima i internog očitavanja vozača autobusa linije 172, trenutno nisu utvrđene okolnosti temeljem kojih možemo potvrditi ili demantirati opisani događaj - poručuju iz ZET-a

Dodaju da se nakon internog postupka istrage vozač očitovao kako nema saznanja o nesreći, a iz predostrožnosti obavljeno je tehničko ispitivanje autobusa te je utvrđeno kako su sva vrata na vozilu bila ispravna. Naglašavaju da je najbitnije da se unesrećena djevojka oporavi.

Policija je poručila da će pokrenuti postupak protiv 55-godišnjeg vozača ZET-a nakon što dobiju medicinsku kvalifikaciju ozljeda putnice.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Petar Horvatin 01.09.2023.

    Ovo je sve laž cura je pala s motora dok ju je neko vozio pa morala izmisliti priču da mama ne sazna nemoguće je da autobus nema signalizacije da se vrata zatvaraju i da joj priklješti nogu jer ako osjeti neki predmet osobu ili bilo kaj drugo vrata se odma otvaraju ali mama nesmije saznati za dečka i motor pa je morala izmislit priču

  • zvrka1977 31.08.2023.

    Neće biti ništa od ovoga. Samo na prvim vratima piše ULAZ, na ostalima piše IZLAZ prema tome ona je na vlastitu odgovornost (ili neodgovornost) utrčavala u autobus i ZET-ovac će biti čist ko paljica kiše.

  • dankić 31.08.2023.

    Treba podjeliti otkaze večini tih vozača koji su vozačke i BiH kupili a dobili posao preko kumstva,nekog svog rođe ili obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare