To je to što me zanima!

Autobus ZET-a star 15 godina zapalio se u vožnji

Autobus linije 268, koji prometuje na liniji Zagreb-Velika Gorica, zapalio se u nedjelju oko 10 sati. Vatrogasci su brzo reagirali i ugasili požar...
Vidi originalni članak

Vatrogasci su reagirali vrlo brzo, a pomogle su im i gotovo prazne prometnice. Stigli su i počeli gasiti, pa se vatra nije uspjela proširiti. Trojica umirovljenika, putnici te vozač uspjeli su izaći na autobusnoj stanici, rekao nam je čitatelj 24sata koji je u nedjelju oko 10 sati u Zagrebu snimio požar ZET-ova autobusa. U Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba kažu da su u 10.11 sati dobili dojavu da na križanju Avenije Većeslava Holjevca I Islandske gori autobus. Na teren su poslali šestoricu vatrogasaca u jednom vozilu.
- Zapalile su električne instalacije motora. Nitko nije ozlijeđen, a požar su ugasili - rekli su nam zagrebački vatrogasci. U ZET-u kažu da je autobus koji se zapalio star 15 godina. Prometovao je na liniji Zagreb-Velika Gorica. Nitko od putnika nije ozlijeđen, a umjesto oštećenog autobusa poslali su zamjenski koji je preuzeo promet tom linijom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare