To je to što me zanima!

Autobusom pri kočenju prešao u suprotni smjer i udario u auto, poginuo je muškarac (78)

Kako bi oslobodili vozača, vatrogasci su morali rezati lim. Hitno su ga prevezli u pulsku bolnicu, ali je preminuo zbog ozljeda koje je zadobio u sudaru u Vodnjanu
Vidi originalni članak

Vozač (78) automobila poginuo je u nedjelju ujutro u sudaru s autobusom kod Inine benzinske postaje u Vodnjanu. 

Policija kaže da se nesreća dogodila kada je 36-godišnji državljanin Srbije upravljao autobusom MAN, pulskih registracija u smjeru Pule. Dolaskom do raskrižja s Ulicom 1. Maja, vozač nije prilagodio brzinu kretanja stanju i uvjetima na cesti te je prilikom kočenja skrenuo autobusom na lijevu prometnu traku. Prednjim dijelom autobusa udario je u Mazdu pulskih registracija, kojom je iz suprotnog smjera upravljao 78-godišnjak.

Od siline udarca, automobil se odbio i udario u nadstrešnicu stajališta autobusa. Zbog zadobivenih ozljeda, vozač automobila je prevezen u pulsku bolnicu, gdje je u 9.30 sati preminuo.

Po nalogu nadležnog državnog odvjetnika, na tijelu preminulog obavit će se obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka smrti. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv vozača autobusa podnosi se kaznena prijava u redovnom postupku. Osim policije koja je izašla na mjesto nesreće radi obavljanja očevida, na mjesto teške nesreće upućena je Hitna pomoć te pulski vatrogasci.

OČEVID U TIJEKU Vozač automobila poginuo u sudaru s autobusom u Vodnjanu

- Dojava je stigla u 7.59 sati te smo izašli sa dva vatrogasna vozila i šest vatrogasaca. Kako bi oslobodili u tom trenutku unesrećenog vozača osobnog automobila, morali smo rezati lim. Naknadno smo čuli da je na žalost preminuo - rekao je dežurni pulski vatrogasac.

I dr. Gordana Antić, ravnateljica zavoda za Hitnu medicinu Istarske županije kazala je kako je tim hitne pomoći na mjestu nesreće stigao kroz desetak minuta. "Dojavljeno nam je u 7:57 sati da je došlo do prometne nesreće sa ozlijeđenim te smo uputili naš tim u Vodnjan. Ozlijeđeni čovjek je hitno prebačen u pulsku bolnicu gdje je preminuo - rekla je dr.Antić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Jadni_Mi 31.08.2020.

    Eto i dalje srbi ubijaju Hrvate i nikom nista

  • najiram 10 31.08.2020.

    ćudno na obdukciju bi trebalo dati vozača autobusa...da se utvrdi pravo stanje ćinjenica...sad bude zbrisal u srbiju i nikom nikaj...

  • Nubiru 30.08.2020.

    koja slucajnost...i od korone je umro jedan 78-godisnjak?? ili nije slucajnost? Pocivaj u miru!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare