To je to što me zanima!

Autocesta Bar-Boljare: C. Gora ide u pregovore s Kinezima

Izraelsko-grčkom konzorcjiu već su jednom produžili rok za dostavljanje financijskih garancija. Crnogorska vlada sada se nada da će uspjeti dogovori s Kinezima
Vidi originalni članak

Crnogorski Savjet za izgradnju autoputeva odbio je u ponedjeljak produžiti rok za osiguranje financijskih garancija izraelsko-grčkom konzorciju Aktor-HCH. Ministar prometa Andrija Lompar najavio je da će početi pregovore s kineskim tvrtkama koje su izrazile želju za gradnju autoceste, prenosi Poslovni dnevnik. Lompar je podsjetio da su Aktoru već jednom produžili rok da dostave garancije. Kinezima će ubrzo dostaviti dokumentaciju, da što prije dostave ponudu za gradnju. Propadne li dogovor i sa Kinezima, morali bi raspisati novi natječaj, piše RTCG. Lompar dodaje da nije velik optimist ni u kineskoj varijanti gradnje autoceste. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nostradurus 28.12.2010.

    Bolje im je odustati od gradnje. Nikad neće otplatiti gradnju!

  • user_49748 28.12.2010.

    Kinezi ce to u 2 mjeseca sve odraditi :D

  • gorski1 28.12.2010.

    Jaoj djetici , jel vi to pravite cestu po onoj vasoj staroj narodnoj , " idjem a lezim" , bog vas vas , dok vi samo odlucite proc ce jos 20-setak godina , pa dok je naprave jos toliko , tako da kad bude gotova mozda vise nikom ni trebat nece ha ha ha ha - coce - idjem a lezim .

Komentiraj...
Vidi sve komentare