To je to što me zanima!

Autodizalica od 20 metara pala između kuće i zgrade

Vozač je autodizalicom u utorak popodne skidao krov zgrade u Kaštel Štafiliću. Previše tereta prevrnulo ju je na bok. U nesreći nema ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Srećom nitko nije ozlijeđen. Neka su se djeca vraćala iz škole, pa je pravo čudo da nitko nije stradao, rekao nam je čitatelj  D.Č. koji je u utorak oko 15 sati na Cesti dr. Franje Tuđmana u Kaštel Štafiliću snimio prevrnutu autodizalicu tvrtke Salona Mont. Čitatelj kaže da su skidali krov zgrade visoke tri kata. Dizalica se srušila između kuće i zgrade.
- Tlo se streslo. Izletio sam vidjeti treba li komu pomoć. Stigli su policija i Hitna pomoć, ali nitko nije trebao liječničku pomoć. Vozač je ostao u kabini autodizalice, prevrnuo se s njom, ali mu ništa nije bilo. Bio je šokiran. Žene su mu nosile kavu, sokove i vodu da dođe sebi - rekao je čitatelj. U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj potvrdili su da se u Kaštel Štafiliću prevrnula autodizalica. Uviđajem su utvrđivali razlog nesreće. Tomo Šarić, vlasnik tvrtke Salona Mont, rekao da je vozaču nije ništa.
- Čovjek je šokiran, ali mu nije ništa. Bogu hvala, to je najvažnije, jer sve se ostalo da srediti i popraviti - rekao nam je Šarić. Iako ne zna zašto se dizalica prevrnula, pretpostavlja da je stabilizator propao u tlo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • HUMI 17.03.2010.

    Koja srića u nesrići...

  • gladijator 17.03.2010.

    poslije ću komentirat,moram ča!

  • 25sat 17.03.2010.

    Sreća u nesreći pa nema krvi, niti poginulih !

Komentiraj...
Vidi sve komentare