To je to što me zanima!

Pijan udario curicu i pobjegao: Vozača (29) pustili na slobodu

Vozač neregistriranog BMW-a, bez položenog vozačkog ispita i pijan izazvao je nesreću u Paragu u kojoj je teško ozlijeđena pješakinja (15). Nakon krim istrage i otriježnjenja pustili su ga na slobodu
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koju je izazvao u utorak oko 19 sati u Paragu, 29-godišnji vozač neregistriranog osobnog automobila, bez položenog vozačkog ispita i pijan, teško je ozlijeđena 15-godišnja pješakinja, izvijestili su iz Međimurske policije. Ona je kolima Hitne prevezena u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje je zadržana na liječenju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon odrađenog kriminalističkog istraživanja i nakon otriježnjenja, 29-godišnjak je pušten na slobodu. 

Policija će, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela "izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu" i "nepružanje pomoći" protiv 29-godišnjeg osumnjičenika podnijeti kaznenu prijava nadležnom državnom odvjetniku. Ujedno, protiv okrivljenika podnijet će se i optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu zbog počinjenja nekoliko prometnih prekršaja, javlja emedjimurje.

Nesavjesni vozač je pod utjecajem alkohola od 1,98 promila na ravnom dijelu ceste BMW-om prešao na lijevu stranu i udario djevojčicu koja je išla uz lijevi rub ceste u istom smjeru u kojem se kretao BMW. Nakon udara u tijelo, nesretna je pješakinja odbačena izvan ceste, a vozač je ne zaustavljajući se automobilom udario u parkirani Hyundai Accent, čakovečkih registarskih oznaka. 

Od siline naleta Hyundai je uradio u zid kuće. Pijani vozač je ostavio krš iza sebe, ne pružajući pomoć ozlijeđenoj već se pješke udaljio. Na sreću policija je ubrzo pronašla vozača koji je uhićen i zadržan u policiji, koja će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće i ne pružanja pomoći. Isto tako će i prekršajno odgovarati. 

Neslužbeno doznajemo da se radi o osobi kojoj to nije prvi prekršaj i živi u naselju gdje živi i ozlijeđena djevojčica.  

Idi na 24sata

Komentari 74

  • DanielDombay-Padre 25.02.2017.

    Poštovani novinari , dajte saznajte tko je točno vozio koja je točno rega auta da malo mi zabrinuti obični smrtnici nešto poduzmemo jer sutra to može biti moja kćerka , ajde dajte da ga malo uznemiravamo bar sa letvama na kojima su čavli . Da kad kupi sljedeći autek odmah demoliramo , mi zabrinuti građani kojima je pun K**** ovakvih

  • 23.02.2017.

    Yuga je bila zakon a ne ovo danas.

  • -awaken- 23.02.2017.

    znači, nije 1. put u prekršaju, pijan i dalje nema osnove za zaključivanje one o "ponavljanju djela" i zadržavanje u pritvoru? haha, divno.. divno. a kad ovaj ubije nekog - onome koji ga je pustio treba ruke i noge polomiti. sa zubima, naravno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare