To je to što me zanima!

Autom naletio na biciklista (17), mladić preminuo od ozljeda

Suputnica iz automobila koji je naletio na maloljetnog biciklista, Vesna Vuglarek, tvrdi da vozač Franjo Vuglarek nije vidio mladića zbog magle i zamagljenih stakala
Vidi originalni članak

Na cesti Pčelić-Suhopolje u četvrtak oko 6,40 sati u prometnoj nesreći poginuo je mladić (17). Suputnica iz automobila koji je naletio na maloljetnog biciklista, Vesna Vuglarek, tvrdi kako vozač Franjo Vuglarek (26) nije vidio mladića zbog magle i zamagljenih stakala. Ispred automobila bilo je nekoliko srednjoškolaca na biciklima koji su išli u školu. Golf je prednjim dijelom udario u bicikl, koji je vozio mladić. Maloljetnik je zajedno s biciklom odbačen u putni jarak. Brat poginulog dječaka rekao nam je da je mladić 14. veljače trebao proslaviti 18. rođendan. Policija, Općinsko državno odvjetništvo i dežurni sudac Općinskog suda u Virovitici provode očevid kako bi utvrdili sve okolnosti ove tragedije. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • afi-007 12.02.2011.

    prije svega moja iskrena sućut...:'((( stvarno nisam ni poznavala tog dečka ali mi je jako žao..vi neki koji branite vozača..nemogu vas shvatiti...činjenica je da je čovjek ubio več prije staricu a tu se priča o magli i o prljavim staklima e pa ako ćemo več pričati o prljavim staklima onda si je tu sam kriv vozač. jer je neodgovoran...i neznam stvarno kako se može braniti s takvim glupostima...dečko je tek trebao početi živjeti..čim vidim gadostii koje se događaju odma mi se zgadi ta naša prekrasna država u kojoj nema ni mrvica pravde..baš me zanima jel će i nakon ovoga dobiti uvjetnu kaznu...

  • Tratina 12.02.2011.

    lučonoša-24 Znači kada nisu ni postojali još prsluci, ti ne bi mogao vozit, jer ne bi mogao paziti na druge!!! Da je moj djed tako razmišljao, samo bi kao u videoigrici pobio sve što je bilo tamno na cesti u ono vrijeme. A kad upišem u tražilicu , uvijek dobim jednog kretena koji je ubio mlade ljude. starice, uvijek je bio pijan ili nadrogiran, tako da ni 100 prsluka ne bi pomoglo žrtvama, a sad još kreten nije očistio ni auto, ali mi ga fino pohvalimo, užas. I kako on samo tako vozi kad je već ubio sa svojim autom i svi znamo da on ne zna vozit. I uvijek ga puste nakon uvjetnog i opet on vozi i opet je on gledajmo realno ubojica. Ako su i krivi prsluci, kacige i tako dalje, krivi su i pijanci za vozilom, narkomani, a najviše pravosuđe, koje ih nikada dovoljno ne kazni. Kako on može ikad više vozit. Sela su nam puna klinaca koji voze traktore, nema veze što nisu pismeni, nemaju pojma što su znakovi, ali oni voze traktore.... Treba sve mijenjat, i povećat kazne.

  • MrZagi 11.02.2011.

    Ljudi nemojte pisati gluposti jer neznate ni tko je ni što je! Činjenica je da vozać nije savjestan već time što ima zamagljene ili ti prljave šajbe,od magle nema ni M što se vidi i zna po vremenskoj prognozi! Znaći vozać je NESAVJESTAN!!!!!!!!!!!!! Ali ima tu još nešto!!! To mu nije prvo ubojstvo,već se je desila slićna situacija!!! pitanje je zašto ima vozaćku ako ćeka suđenje za prvo ubojstvo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare