To je to što me zanima!

Autom naletio na mladića pa pobjegao, policija traži vozača

Nepoznati vozač najprije je udario u rasvjetni stup uz cestu D50 između Lovinca i Gračaca, a odbio se od stup i udario u 21-godišnjaka koji je pješačio uz cestu
Vidi originalni članak

U Gračacu se jučer oko 19 sati dogodila teška prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen pješak, a vozač je pobjegao s mjesta nesreće.

- Nepoznati vozač, koji se kretao na DC 50 iz smjera Lovinca u smjeru Gračaca, je pri ulasku u zavoj u lijevo, uslijed neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom i desnim kotačom udario u betonski rubnjak, a odbivši se je udario u 21-godišnjaka koji se kretao iz suprotnog smjera – rekli su nam u zadarskoj policiji i dodali da je s 21-godišnjakom pješačio i 18-godišnjak, koji je srećom izbjegao udar. 

Nakon udara nepoznati je vozač pobjegao s mjesta nesreće, a 21-godišnjem mladiću su konstatirane teške tjelesne ozljede. Iako nije životno ugrožen, mladića su zbog težine ozljeda helikopterom prebacili na liječenje u Zagreb.

- Jučer oko 22:20 na zahtjev Opće bolnice Zadar organiziran je hitan medicinski prijevoz pacijenta helikopterom HRZ-a iz ZB Zemunik za ZL Zagreb – dr. Franjo Tuđman – priopćili su iz Centra 112.

Za odbjeglim vozačem policija intenzivno traga.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • najiram 10 26.12.2018.

    pa valjda traže letača koji je naletio na pješaka...jer da je vozać bio bi ga povozio autom...policija ide u ćist krivom smjeru...

  • marko.90 25.12.2018.

    Strašno... I nije te Boga strah?!?!

  • Papatest 25.12.2018.

    Opet vozač od preko 65 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare