To je to što me zanima!

Autom naletio na ženu (60), od ozljeda na mjestu preminula

Antun C.(63) iz Nove Bukovice koji se također vraćao kući naletio je kod sela Bankovci na ženu (60) koja se vraćala kući. Protiv vozača su podnijeli prijavu
Vidi originalni članak

Manda P.(60) poginula je u petak oko 17.30 sati dok se vraćala kući u selo Bankovci kod Orahovice. Na nju je dok je bila kraj bicikla, autom slatinskih registracija naletio Antun C.(63) iz Nove Bukovice koji se također vraćao kući. Žena je od siline udarca odbačena nekoliko metara te je preminula od teških ozljeda glave. 

Mještani kažu kako je žena živjela sama sa dva psa te kako se u petak pohvalila da je kupila novi bicikl. Navode da je dan ranije otišla po socijalnu pomoć u Zdence. 

Protiv vozača su podnijeli kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • IVANA BB 22.01.2012.

    Bakica Manda je živjela sama, budući da je živjela od socijalne pomoći, ni kuća nije njezina, pa se nasljednici oko čega nemaju tući. A moglo bi se pričati o tome ko je tu koliko kriv, baka je mrtva, i žao mi ju je što je tako otišla, ali nigdje ne piše da je baka bila mrtva pijana, vjerojatno je i zaspala na cesti, i jadan čovjek na nju naletio... Moglo se svakome od nas to desitit, a ovo je bilo samo pitanje vremena.

  • davorek1 21.01.2012.

    Jadna bakica...jel ima nasljednike? Ko bu dobil kuću?

  • PetarRadonjic 21.01.2012.

    ni bicikliste nepaze voze se po pola ceste

Komentiraj...
Vidi sve komentare