To je to što me zanima!

Autom naletio na ženu (71) dok je brala gljive, na mjestu je ubio

Žena je nakon šetnje sa suprugom u obližnjem restoranu naručila ručak, no dok su čekali jelo ona je otišla nabrati gljive uz cestu. Riječanin je na nju naletio autom
Vidi originalni članak

Muškarac (56) iz Rijeke u ponedjeljak oko 13 sati izgubio je kontrolu nad vozilom te je prešao na suprotnu stanu ceste preko pločnika sve do livade gdje je žena A.C. (71) brala gljive. Udario ju je autom, a žena je na mjestu preminula. 

Starica je nakon šetnje sa suprugom u obližnjem restoranu 'Venecija' naručila ručak, no dok su čekali jelo ona je otišla nabrati gljive uz cestu. Neslužbeno saznajemo da je mogući uzrok nesreće napadaj vozača kojem je u tom trenutku pozlilo, moguće zbog visokog šećera ili tlaka. 

Na mjestu nesreće nema tragova brze vožnje, a muškarac nije pio. Vozač se ne sjeća nesreće, nego je rekao kako je odjednom vidio ženu koja leži ispred automobila. Nakon nesreće prevezli su ga u KBC Sušak, gdje su mu liječnici izmjerili visok šećer u krvi od 17 mmol/L. Talijanka iz Congeliana je sa svojim nevjenčanim suprugom, rođenim Riječaninom, već sedam godina iznajmljivala stan na Puževu Bregu u Opatiji. Svakoga dana su išli u duge šetnje jer njezin suprug ima problema sa srcem.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • minithem 14.11.2011.

    sa secerom 17 ukoliko nije lijeceni dijabeticar i nije znao da ima dijabetes mogao je samo biti pospan i zaspati za volanom...a ako cesto ima visoke secere onda secer 17 nema nikakvog udjela u nesreci osim opet ako nije bio premoren pa uz povisen secer zaspao...

  • lula74 14.11.2011.

    a da nije imala crve u guici i sutra bi setala.

  • mp1979p 14.11.2011.

    Kad je suđeno, ne možeš izbjeći da se postaviš na trepavice...Sućut obitelji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare