To je to što me zanima!

Autom pokosio maloljetnice kod Mostara: Probudile se iz kome, vlasti postavile signalizaciju

U međuvremenu na lokaciji gdje se dogodila ova teška prometna nesreća, mještani Blagaja i lokaliteta Posrt organizirali su mirne prosvjede koji su na kraju urodili plodom te se postavila signalizacija na toj dionici
Vidi originalni članak

Prošlo je nešto više od tri tjedna od teške prometne nesreće koja se dogodila u Blagaju, nedaleko Mostara u BiH. Četvero ljudi bilo je ozlijeđeno, od čega tri maloljetne osobe.

Vozač osobnog automobila BMW F.E. (78) je 26. rujna u večernjim satima, na preglednom i ravnom dijelu ceste naletio na tri maloljetnice koje su trenutak prije nesreće izašle iz autobusa i pokušale prijeći cestu.

TEŠKO SU OZLIJEĐENE Užas kod Mostara: BMW-om naletio na tri tinejdžerice (16) dok su izlazile iz autobusa

Vozač i jedna maloljetnica pretrpjeli su lakše ozljede, dok su druge dvije maloljetnice zadobile teške i po život opasne ozljede.

Dvije djevojke bile su u komi, ali dobra vijest je da im se u posljednim danima stanje popravilo, piše Hercegovina info.

Još uvijek nije otkriveno je li vozač u trenutku nesreće bio pod utjecajem alkohola.

U međuvremenu na lokaciji gdje se dogodila ova teška prometna nesreća, mještani Blagaja i lokaliteta Posrt organizirali su mirne prosvjede kojima su skretali pažnju kako se na toj dionici ceste automobili kreću velikom brzinom.

IZAŠLE IZ AUTOBUSA Detalji nesreće kod Mostara: Vozač (78) BMW-a pokosio tri djevojke, jednu hitno operirali

Mirna okupljanja mještana su urodila plodom, te su na tom dijelu ceste postavljena tri 'ležeća policajca' uz postavljenu signalizaciju, a nacrtan je i pješački prijelaz. Od dana prometne nesreće pa do danas u više navrata na toj lokaciji je bio i mobilni radar za kontrolu brzine.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ODIMIDOĐIMI 20.10.2023.

    Nije marka auta kriva .

  • jurekcmok 20.10.2023.

    Sofercina dobio ovog Bemweja jos dok je Tito bio na vlasti!!

  • MARKO1977 20.10.2023.

    opet bemve

Komentiraj...
Vidi sve komentare