To je to što me zanima!

Autom se zabio u betonski zid na Krku, poginula putnica (34)

Malinska: Vozač (28) u zavoju je bočno udario u zid oko 2,45 sati. U prometnoj je poginula putnica (34), a vozač i druga žena iz automobila lakše su ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Putnica (34) poginula je rano jutros u teškoj prometnoj nesreći u Malinskoj na Krku. Vozač (28) Mitsubishijem čakovečkih registracija je zbog prebrze vožnje udario u betonski zid. Poginula je žena iz Zagreba, a žena (34) iz Velike Gorice i vozač lakše su ozlijeđenih. Vozaču su izmjerili 1,74 promila. Auto mu nije bio registriran i osiguran.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • E39 25.06.2011.

    Ne opravdavam alkohol i volan ali samo da se nadovežem ... Informacija da je auto neregistriran nije točna. Mjesec dana nazad je nanovo reg.i prije toga servisiran,dečko nije tatin sin,dapače daleko od toga došao je na Krk kao sezonski radnik da zaradi nešto kuna za sebe a najvise za svoju obitelj (koja je kao i velika večina obitelji (u "Ljepoj našoj") u financiskoj krizi. Društvo je imalo malu fešticu,cure su ga molile za prijevoz i neprilagodena brzina,nepoznata cesta i alkohol kumovale su ovoj tragediji.

  • lolek i bolek 25.06.2011.

    Šta to znači vozač 28,treba napisati inicijale pa nek se zna tko si može dozvoliti putovanje neregistriranim vozilom.Takve stvari obično si dozvoljavaju TATINI SINOVI ,valjda se zbog toga neda u javnost ime vozača.

  • spartak11 25.06.2011.

    možda su u šumi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare