To je to što me zanima!

Autom su sletjeli u provaliju na Sljemenu, prevezli ih u bolnicu

Vozač i suvozač hitno su prebačeni u zagrebački KBC Sestre milosrdnice nakn što su u srijedu oko 9.30 sati sletjeli s ceste na Medvednici. Ostali su u autu koji je zapeo u kanalu
Vidi originalni članak

Zagrebački vatrogasci i Hitna pomoć izvukli su oko 10 sati dva čovjeka iz automobila koji je sletio u provaliju s ceste na Medvednici.

Kako su nam potvrdili iz policije, dobili su dojavu u 9.25 sati da su ljudi imali nesreću na potezu od restorana Šestinski Lagvić i Kraljičinog zdenca. 

Težina ozljeda vozača i suvozača zasad nije poznata. Tim Hitne pomoći prevezao ih je do KBC-a Sestre Milosrdnice te je obrada u tijeku.

Uzroci nesreće bit će poznati nakon očevida.

Inače, sličnu intervenciju imali su u utorak vatrogasci iz Svetog Ivana Zeline.

U 07.32 sati dobili su dojavu da je automobil sletio s ceste u kanal u mjestu Radoišće. Na intervenciju su izašli s dva vozila i sedam vatrogasaca. Auto su pronašli na krovu te su iz njega spasili vozača. Predali su ga timu Hitne koji ga je prevezao do bolnice.
 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • nori 🖖 09.04.2020.

    Jesu li testirani na Coronu ?

  • najiram 10 08.04.2020.

    nikako da svate da automobili ne mogu letjeti...naplatiti im liječenje...pa će budući letaći svatiti što ih ćeka kad u letu autom ne slete na cestu što ih ćeka....

  • MladenBanović 08.04.2020.

    Ma vozili su se ko kreteni nema auti pa gas idioti

Komentiraj...
Vidi sve komentare