To je to što me zanima!

Autom srušili biciklista, uzeli mu novac pa ispustili gume...

Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv dvojice maloljetnika i 21-godišnjaka, svi su s područja Međimurja. Oni su u ponedjeljak automobilom namjerno udarili biciklista i opljačkali ga
Vidi originalni članak

Međimurski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom razbojnika koji su u ponedjeljak oko 22 sata na poljskom putu nedaleko Kuršanca kod Varaždina opljačkali 60-godišnjeg muškarca. 

NEDALEKO KURŠANCA Ugasili svjetla na autu i srušili biciklista: Opljačkali su ga

Iz policije navode da se radi o dvojici maloljetnika i 21-godišnjem mladiću. Svi su s područja Međimurja.

Oni su, kako je izvijestila policija, u automobilu s ugašenim svjetlima presreli 60-godišnjeg muškarca koji je vozio bicikl i udarili ga u zadnji kotač.

Čovjek je pao s bicikla, a trojica razbojnika izašli su iz auta, savladali ga i uzeli mu novčanik u kojem je bilo nekoliko tisuća kuna, osobni dokumenti i mobitel.

Nakon što su ispustili gume, bicikl su bacili na obližnje polje i odvezli se ostavljajući nemoćnog, opljačkanog i lakše ozlijeđenog čovjeka izvan naselja.

Policija je protiv njih podnijela kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • morioni 06.06.2019.

    Odvrastno. Onda se ćudimo što svi bježe.

  • denderi 1 31.05.2019.

    jedino rješenje da se IRONI smire je zatvoriti ih u rezervat do potpune socijalizacije,,,,,

  • Admiral John 30.05.2019.

    Međinurci, pametni ste, kad vec policija nece, vi uzmite stvar u svoje ruke. Kupite si suzavce/boksere i kad vas netko napadne obranite se.Al obranite se tako da vas zauvijek zapamti taj koji vas je napao. Ne smijem vas puno savjetovat, 24sata je ko bakica na prozoru- sve prati i gleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare