To je to što me zanima!

Autom udarila biciklista (71), muškarac preminuo u bolnici

Sisak: Biciklist je pao te je zadobio teške ozljede, a prevezli su ga odmah u bolnicu, gdje je u 15.04 sati preminuo. Protiv vozačice će podnijeti kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Biciklist (71) koji je u četvrtak oko 12.25 sati teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u Selima kraj Siska, preminuo je u sisačkoj bolnici od posljedica ozljeda. Vozačica (66) je autom udarila zadnji dio bicikla te ga je odbacila na betonski kolni ulaz.

Biciklist je pao te je zadobio teške ozljede, a prevezli su ga odmah u sisačku bolnicu, gdje je u 15.04 sati preminuo. Protiv vozačice će podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Putschi 03.05.2013.

    I opet , biciklist ovamo ili onamo, kad ga vidis ( naravno ako nisi corav ) nagazi tu prokletu kocnicu jer on nije zasticen kao ti tom gomilom gvozdarije i zato ga ne kaznjavaj smrcu jer ti nisi taj koji to smije jer si kao i on samo koju godinicu prolazno na zemlji ovoj !

  • TatjanaLukadinović Ex Nikolaše 03.05.2013.

    Posebno volim kada mi biciklisti u poodmaklim godinama doslovce vrludaju po cesti - zaobilazim ih u širokom luku i samo gledam kad će pasti! mislim da bi i za bicikliste trebalo uvesti liječnički pregled sposobnosti za vožnju!!! A posebno sam oduševljena kada vrludaju cestom, a pored ceste biciklistička staza!!!

  • biberrr 02.05.2013.

    Žena za volanom. Moraš biti lud da voziš biciklu po hrvatskim cestama,nigdje nema biciklističkih staza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare