To je to što me zanima!

Autom udario pješakinju i zabio se u parkirani Golf

Zagreb: Hitna je lakše ozlijeđenu ženu prebacila u bolnicu. R.G. (31) je Mazdom prolazio raskrižjem i udario ženu, a potom produžio i zabio se u Golf
Vidi originalni članak

Automobil je u petak oko 13 sati naletio na pješakinju na raskrižju Hatzove i Palmotićeve ulice u Zagrebu. Hitna ju je prebacila u bolnicu, no lakše je ozlijeđena. Policija je zatvorila dio ulice zbog očevida pa se tim dijelom grada vozi otežano. R.G. (31) je Mazdom prolazio raskrižjem. Tvrdi da je žena pretrčavala na crveno svjetlo na semfaoru. Pokušao ju je izbjeći, no kako je i ona pokušala izbjeći automobil, naletio je na ženu. Mazda je produžila i udarila u parkirani Golf, koji se zabio u zid zgrade. R.G je u nesreći ozlijedio oko.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sonijakodimi 10.07.2009.

    nije mi jasno prednji kraj na golfu razbit a hauba ne a u zraku je a nevjerujem da bi ju mogao zatvorit od zida kao da se otvorila od udarca pa auto lupio u zid???

  • makaii 10.07.2009.

    mene baš zanima kakko je reagirao vlasnik bijelog Golfa....?

  • divna 10.07.2009.

    Samo brisace ukljuciti za debile koji pretrcavaju na crveno ili jos bolje kad po mraku pretcavaju na zelenom valu ili Savskoj, dok ti hvatas zeleno!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare