To je to što me zanima!

Autom udario skuter, od siline naleta mladić odletio s motora

Vozač je odmah ustao, skinuo je zaštitnu kacigu, bacio je i opsovao. Znao sam da će biti dobro, rekao je očevidac koji je svjedočio sudaru motora i auta u Slatini
Vidi originalni članak

Začuo sam snažan udar i lom lima, a onda sam na cesti vidio kako čovjek leti zrakom. Vozač skutera pao je na cestu ispred moje kuće, dok se njegov skuter zabio u željeznu ogradu putnog mosta.  Vozač je odmah ustao, skinuo je zaštitnu kacigu, bacio je i opsovao. Znao sam da će biti dobro, kaže susjed K.Š. koji je među prvima priskočio mladiću koji je preživio sudar s automobilom.  

Skuter i automobil sudarili su se u srijedu nešto prije 17 sati u Slatini. Policijski očevid još nije gotov, ali očevici nesreće kažu da je vozač automobila dolaskom na križanje skrenuo ulijevo i tako oduzeo prednost vozaču skutera. 

Na mjesto nesreće ubrzo su stigli i roditelji mladića koji su potvrdili da je njihov sin, samo koji trenutak ranije, izašao iz obiteljskog dvorišta. Ozlijeđenog mladića prevezli su u Opću bolnicu u Virovitici gdje su ga zadržali na liječenju. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • japanokinez 19.07.2012.

    Sad su najviše zakinuti oni RiP i sućut obitelji i tako nešto slično.

  • sjenoviti 19.07.2012.

    Poslje ce mu policija napisati kaznu da nije imao kacigu na glavi.....Sala...neka su oni dobro...

  • jaznam 19.07.2012.

    čudi me da se CrniC već nije javio sa svojom čuvenom rečenicom: "i opet motoristi divljaju po cesti..."

Komentiraj...
Vidi sve komentare