To je to što me zanima!

Autom 'zdrobio' moped, mladić završio u bolnici s prijelomima

O silini sudara svjedoči tenisica mladića koja je pronađena je 20-ak metara od mjesta nesreće, te kaciga koja se otkotrljala čak 40 metara kao i prednji kotač
Vidi originalni članak

Mlađi motociklist teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći oko 15.45 sati u Ulici Iva Dulčića na Babinom kuku kod Dubrovnika. Vozač Astre htio je skrenuti ulijevo te je oduzeo prednost vozaču mopeda Piaggio. Motociklist je pao na prednje vjetrobransko staklo, koje se razbilo, te potom na kolnik, piše portal dubrovniknet.

O silini sudara svjedoči tenisica mladića koja je pronađena je 20-ak metara od mjesta nesreće te kaciga koja se otkotrljala čak 40 metara kao i prednji kotač mopeda. Mladića su hitno prebacili u bolnicu. Bio je pri svijesti, a prema neslužbenim informacijama ima višestruke prijelome noge i ruke.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • yelenko2305 01.02.2012.

    NikolinaRicko - Svi su oni položili i voze se kak se voze, a isto tako ima jako puno majmuna koji su isto tako položili za auto pa nemaju pojma kak se vozi ili navinu cajke da pucaju stakla sve 4 van jer su frajeri i onda ma stignemo mi skrenut - ne vozi brzo ovaj motor! To su konji - jer danas većina skutera ima skinute blokade i ti nikad ne možeš procjeniti da li on vozi 40 ili leti 80 - zato ne kenjaj - istina ima ih puno koji voze slalom i rade gluposti , ali u 80% slučajeva poginu zbog idiota koji su im oduzeli prednost zbog krive procjene!

  • NikolinaRicko 01.02.2012.

    Boga mi i ovis motorima se voze kopomahnitali!Pitam se gdje je policija da ih kazni,nije ni čudo da se dešavaju nesreće jer su bahati na cesti,ne mare gdje se i koliko brzo voze,jel ima pješaka a o guranju i preticanju auta da ne govorim.Sve ih treba na polaganje!!!!

  • drug Tito_1 01.02.2012.

    Prestrašno, brz oporavak želim.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare