To je to što me zanima!

Autom ženi prešao preko noge i zabio se u spremnik

Vozaču Mercedesa beogradskih registracija nešto je palo na automatski mjenjač na Ininoj benzinskoj postaji Ine u Gospiću. Žena je u bolnici
Vidi originalni članak

Žena je točila gorivo. Odjednom se Mercedes zabio u aute i prešao toj ženi preko noge. Auto se zaustavio udarcem u spremnik goriva. Razbio je aute koji su bili ispred njega. Ozlijeđena žena nije mogla sjediti niti stajati, pa je ležala dok Hitna nije došla, rekao nam je čitatelj koji je u utorak oko 15,30 na Ininoj benzinskoj postaji u Gospiću svjedočio prometnoj nesreći.
- Neki su nagađali da je dijete diralo upravljač i mjenjač dok je otac čekao vani da natoči gorivo. No, istina je da je čovjeku na mjenjač pao neki kufer. Kako je riječ o Mercedesu automatiku, auto je samo krenulo. Razbacao je aute ispred sebe, prešao ženi preko noge i zabio se u spremnik iz kojeg ljudi toče gorivo u aute - rekao nam je čitatelj. Opasnosti da se gorivo u spremnicima zapali, dodaje, nije bilo.
Težinu ozljeda nesretne žene ne zna, no, siguran je da nije u životnoj opasnosti. U Policijskoj upravi ličko-senjskoj potvrdili su prometnu nesreću s ozlijeđenom ženom, no detalje nisu znali, jer su policajci još obavljali očevid.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • tenen 05.08.2009.

    zao mi zane a li brate steta i mercedesa

  • ribić 05.08.2009.

    Onaj koji javlja ovakove vijesti trebao bi znati barem malo više? Auto se zabio ustup(nosač krova) pokraj agregata za točenje, a spremnik je pod zemljom.

  • 05.08.2009.

    ovo je cisti pokusaj ubojstva sto veceg broja ljudi, odnosno terorizam od strane srba, odma ga triba osuditi na dozivotni zatvor, majku mu njegovu ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare