To je to što me zanima!

Automobilom namjerno sletio u Dunav: Pokušao ubiti suprugu?

Nakon što su nakon slijetanja automobilom u Dunav supružnici privedeni u policijsku postaju, postoji sumnja da je 60-godišnjak počinio kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju
Vidi originalni članak

Slijetanje automobila s vukovarske šetnice u Dunav, koje se dogodilo u srijedu oko 18 sati, ipak nije bila obična prometna nesreća. 

Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su da nakon kriminalističkog istraživanja policija sumnja da je riječ o teškom ubojstvu u pokušaju. U automobilu su bili supružnici od 60 i 56 godina iz Vukovara. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Saznanja iz kriminalističkog istraživanja ukazuju kako postoji sumnja da je 60-godišnjak počinio kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju - kazali su iz PU vukovarsko-srijemske

Muškarac je uhićen i priveden. 

NESREĆA U VUKOVARU Auto sletio u Dunav: Muškarac i žena uspjeli isplivati na obalu

Oboje su iz Dunava isplivali neozlijeđeni, a automobil u kojem su se nalazili pronađen je oko 200 metara dalje u rijeci. Prema neslužbenim informacijama u tijeku je njihova brakorazvodna parnica pa se sumnja kako je ona razlog ovog događaja, piše Večernji list. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 19.04.2018.

    "Kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju"....tko je pisao zakon je nepismen, trebalo je pisati kazneno djelo POKUŠAJA teškog ubojstva, jer se nije dogodili UBOJSTVO nego POKUŠAJ UBOJSTVA!!

  • tallija 19.04.2018.

    steta auta

  • MAMUNAMEGALO 19.04.2018.

    Tamo su miješani brakovi niš čudno..zato ja sam birao kak treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare