To je to što me zanima!

Automobilom pregazio i ubio ženu (51), pa pobjegao u noći

Nova Jošava: Zbog neprilagođene brzine vozač nije na vrijeme primijetio pješakinju koja je sjedila na cesti. Žena je preminula, a vozač je pobjegao. Policija moli pomoć
Vidi originalni članak

U četvrtak je oko 21,20 sati u prometnoj nesreći na lokalnoj cesti u naselju Nova Jošava smrtno stradala pješakinja (51) iz istog sela. Prema policijskom izvješću,  vozač osobnog automobila, srebrne ili sive boje, kretao se kroz selo iz pravca sela Crkvari. 

Zbog neprilagođene brzine vozač nije na vrijeme primijetio pješakinju koja je, iz nepoznatih razloga, sjedila na cesti. U naletu osobnog automobila žena je zadobila teške ozljede od kojih je preminula. Na mjestu prometne nesreće ostali su plastični dijelovi automobila, javlja večernji.hr

Vozač je pobjegao s mjesta nesreće pa je policija zatražila pomoć građana u otkrivanju počinitelja. Sve korisne informacije građani mogu dojaviti na telefon broj 192.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Brule 13.07.2012.

    Pošto sam iz mjesta pored kojeg se dogodila nesreća znam da je žena znala cugnit,jednom se pokusala bacit s mosta.......a koliko sam cuo znala je i spavati na cesti......zato mislim da vozač nije kriv....a možda je popio pivo-dva i uplašio se te zato pobjegao!

  • andi_1 13.07.2012.

    ...može se svakom dogodit tko vozi al to mu ne umanjuje krivicu, zbog samog bijega s mjesta nesreče . Okolnosti nesreče su šture pa rađe pričekat "pravu priču"... Sučut obitelji stradale !

  • zippysnake 13.07.2012.

    Vidim da je vecina vas tkz. vozaca, a koji bi odmah pali na pravom vozackom ispitu, sokirana sa cinjenicom da je ubojica za volanom pokosio neduznu pjesakinju! Pitate " A kaje radila nasred ceste??". Nemate vi sta pitati, vec brzinu i reflekse prilagoditi situaciji na cesti i zaobic ili zakociti pred nenadanom situacijom! Ako ne uspijete, vratite vozacku dozvolu i prodajte auto! Za vas su taljige sa jednom kravicom! A svatko tko skrivi ovakvu nesrecu je ubojica na kvadrat, a jos je i pobjegao! A zena je sjedila?? To vam je ona napisala u oprostajnom pismu ili ju je snimio Googlov satelit?? Ma hajte molim vas. Svi vi koji ste za vozaca ste jednako nesposobni za voznju kao i on!

Komentiraj...
Vidi sve komentare