To je to što me zanima!

Automobilom udario ženu (68), odvezao ju kući pa je pobjegao

Policija poziva građane koji imaju korisna saznanja ili informacije o ovoj prometnoj nesreći da ih dojave na broj telefona 044/560-480 ili putem e-maila na adresu sisacko-moslavacka@policija.hr
Vidi originalni članak

Pješakinja (68) je u srijedu između 6.45 i 7.20 sati, u Sisku, prelazila cestu preko pješačkog prijelaza na raskrižju ulica Ferde Hefelea i Marijana Celjaka. na nju je naletio automobil.

Vozač ju je onda odvezao kući i otišao bez da je ženi ostavio podatke o sebi i vozilu ili da je obavijestio policiju. Žena je u nesreći ozlijeđena i pomoć joj je pružena u sisačkoj bolnici. Još se ne zna težina ozljeda.

Pozivamo građane koji imaju korisna saznanja ili informacije o ovoj prometnoj nesreći da ih dojave Postaji prometne policije Sisak na broj telefona 044/560-480 ili putem elektroničke pošte na adresu sisacko-moslavacka@policija.hr. Jednako tako građani korisne informacije mogu dati i u njima najbližoj policijskoj postaji - objavila je policija. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Šiiroki Brijeg 11.01.2018.

    Na mjestu nesreće nije ostao nitko ,ni krivac,ni unesrećeni,,,ne vidim problem !,

  • POTPEC 10.01.2018.

    Nažalost kod mnogih ovakvih nesreća, unesrećeni uvijek kaže da mu nije ništa, a vozači uvijek mole boga da je to istina. Nažalost mnogo puta nije tako. Žalosno je da vozač nije ostavio svoje podatke, pa ga sada prozivaju, a vjerovatno to ne zaslužuje i da će se sam javiti policiji..

  • zgbzagreb 10.01.2018.

    Novinari ne pisite gluposti jer vam sigurno u policiji nisu rekli da je pobjegao. Nema elemenata bjezanja. Eventualno se moze napisati da se udaljio kad je babu odvezao kuci. A to sto si nije zapisala regu i pitala za ime to je njen problem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare