To je to što me zanima!

Autoprijevoznika već kažnjavali jer nije poštivao radno vrijeme

Vozač kamiona je rekao da je večer prije nesreće tražio liječničku pomoć. - To je bilo predmet njegovog iznošenja u obrani, a to je ušlo i u činjenični opis djela u rješenju o provođenju istrage, kaže odvjetnik
Vidi originalni članak

Istraga o nesreći kod Novske mogla bi se okrenuti i prema autoprijevozniku. iz Ministarstva prometa potvrđuju za Dnevnik.hr da je otprije poznat inspekciji. I u posljednje tri godine ima dva prekršaja.

NESREĆA KOD NOVSKE Istražuju i autoprijevoznika: Nije pronašao zamjenu vozaču

- Tvrtka je bila u prekršaju i to pravomoćnom. Kažnjeni su s 20 tisuća kuna zbog mobilnog rada vozača, a drugi put s tri tisuće kuna, potvrdio je Mario Madunić, pomoćnik ministra prometa zadužen za kopneni promet i inspekciju.

Vlasnik tvrtke odbio je razgovarati s novinarima Nove TV prekinuvši telefonski poziv.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

UDARIO IH KAMION KOD NOVSKE Posljednje zbogom: Prijateljice su pokopali jednu pored druge

Vozač kamiona je u svojoj obrani rekao da je večer prije stravične nesreće tražio liječničku pomoć.

- To je bilo predmet njegovog iznošenja u obrani, a to je ušlo i u činjenični opis djela u rješenju o provođenju istrage. Da je zbog stanja u kojem se nalazio pristao da mogu nastupiti štetne posljedice, kaže Veljko Miljević, odvjetnik vozača.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • jujo 13.06.2019.

    Jebo vas sve Vase sudstvo i istrazivanje pa dokle ce to da ide.Pogledajte malo preko granice kako se to radi

  • PurgerZgb 13.06.2019.

    Nažalost živote ove nesretno stradale djece ne može nitko vratiti ali bi bar ministar prometa mogao nešto naučiti iz ovog nemilog događaja pa da inspekcijske službe pročešljaju prijevoznike i to kompletno pa i autobusni promet. Ljudi nisu ni svjesni tko i kako ih vozi i pod kakvim uvjetima.Ima takvih situacija da nisu za drugo nego za oduzimanje licence za prijevoz.U apsurdistanu se ne poštuju nikakvi zakoni. Izgleda da je potrebno da se dogodi velika tragedija da bi se politički foteljaši pokrenuli.

  • krao_sam_1 13.06.2019.

    Sve je dobro dok preumorni djelatnik privatnog sektora ne zgazi neko bogato dijete ili se zabije u nekog političara. Onda će tek biti kuku lele.

Komentiraj...
Vidi sve komentare