To je to što me zanima!

Amerikanci s nuklearnog nosača divili su se Splitu: Kakav pogled

Kakav prekrasan pogled! Tim Jackpot stigao je u Split u Hrvatsku prema najavljenom rasporedu. Tim Avenger spreman je za istraživanje ove predivne zemlje i veselimo se daljnjem jačanju našeg partnerstva
Vidi originalni članak

U Split je jutros uplovila grdosija duga 333 metra - najmlađi američki nosač aviona USS George H.W. Bush. Jedan je to od najvećih ratnih brodova na svijetu, a njegovo uplovljavanje u Split odobrila je u listopadu Vlada RH.

UŽIVO IZ SPLITA:

Po drugi put ove godine Jadranom plovi američki nosač aviona. U veljači je u Dalmaciji bio “Harry S. Truman”, a sad je stigla najnovija generacija na nuklearni pogon.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Nosač ima i vlastiti Twitter profil preko kojeg članovi posade dijele svoje avanture po svijetu, a jutros su objavili i nekoliko fotografija iz Hrvatske.

- Kakav prekrasan pogled! Tim Jackpot stigao je u Split u Hrvatsku prema najavljenom rasporedu. Tim Avenger spreman je za istraživanje ove predivne zemlje i veselimo se daljnjem jačanju partnerstva među našim zemljama - napisali su članovi posade u objavi uz hashtagove #PartnershipsMatter, #WeAreNATO i  #FreedomAtWork.

George H.W. Bush je usidren uz obalu i ugostit će lokalne dužnosnike i ključne čelnike na prijemu u čast američko-hrvatskih odnosa. Osim toga, mornari s broda će uzeti i zasluženi odmor kako bi doživjeli hrvatsku kulturu u Splitu i okolici, priopćili su na svojim službenim stranicama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • exnebisestelmjesat 03.11.2022.

    Jel Mehunka dosla sa curama?

  • pocetnik 03.11.2022.

    jedino su razocarani ne vide velike jumbo plakate sa slikama lille, ane, i mirte..kazu da onda ne gledaju split , da je to neki drugi grad..

  • Elektrasex 03.11.2022.

    svi se dive nasoj zemlji samo nama nije lijepa

Komentiraj...
Vidi sve komentare