To je to što me zanima!

Avenija Dubrovnik zatvorena cijeli vikend zbog auto utrka

Avenijom Dubrovnik od Avenije Većeslava Holjevca do Cimermanove od 3. lipnja 2016. od 20 sati do 6. lipnja 2016. do 4 sata vrijedit će zabrana prometa za sva vozila
Vidi originalni članak

Zbog utrke automobila 'Brzi i žestoki Powered Ciak auto' u subotu i nedjelju, 3. i 4. lipnja vrijedit će posebna regulacija prometa, objavila je policija.

Avenijom Dubrovnik od Avenije Većeslava Holjevca do Cimermanove od 3. lipnja 2016. od 20 sati do 6. lipnja 2016. do 4 sata vrijedit će zabrana prometa za sva vozila.


Na istoj dionici Avenije Dubrovnik obustavlja se i tramvajski promet od 4. lipnja 2016. od 0.30 sati do 5. lipnja 2016. do 23 sata.

Promet će se odvijati obilazno:

- u smjeru od istoka prema zapadu Avenija Dubrovnik – AVH – Antallova – Cimermanova – Avenija Dubrovnik,

- u smjeru od zapada prema istoku Avenija Dubrovnik – Siget – Froudeova – Sortina – AVH – Avenija Dubrovnik.
 
Na ovim obilaznim pravcima očekujemo značajne gužve i prometna zagušenja.

Prilaz stanara naseljima Trnsko i Kajzerica bit će moguć od rotora Remetinec – Avenija Dubrovnik – Cimermanova ulica prema naselju Kajzerica, odnosno Ulica Trnsko prema naselju Trnsko. Prilaz stanara naselju Siget bit će moguć od Avenije Većeslava Holjevca preko Sortine ulice i Aleje pomoraca.

Građanima predlažemo da koriste alternativne pravce i obilaske u široj zoni na kojima neće biti ograničenja u prometu, a to su:

- na južnoj strani Držićeva avenija – Most mladosti – Sarajevska cesta – Vatikanska ulica – SR Njemačke – čvor Buzin – zagrebačka obilaznica – čvor Lučko – Jadranska avenija – rotor – Jadranski most,

na sjevernoj strani Držićeva avenija – Slavonska avenija – Zagrebačka avenija – Savska cesta.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • GARFILD 05.06.2016.

    Mogli su se ganjat po Markovom trgu, tam nebi nikome smetali

  • zmaajo 04.06.2016.

    ja mislim da ovo nije uredu te da spornu aveniju treba prepustit lgbt populaciji da istom paradiraju zahtjevajuci neka svoja prava ili nesto...bilo sta...samo da ih se vidi

  • Preteznovedro 04.06.2016.

    Nevidim razlog zatvaranja avenije za svakodnevna događanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare