To je to što me zanima!

Avion im ostao bez goriva, spasila ih molitva i vjera

Grant Stubbs i Owen Wilson iz Blenheima oko 50 kilometara južno od Wellingtona, letjela su ultralakim zrakoplovom kad je motor prestao raditi
Vidi originalni članak

Dva pilota na Novom Zelandu doslovce su letjela i sletjela na krilima vjere kad je njihov ultralaki zrakoplov ostao bez goriva. Grant Stubbs i Owen Wilson iz Blenheima oko 50 kilometara južno od Wellingtona, letjela su ultralakim zrakoplovom kad je motor prestao raditi.
- Kad ste u ultralakom zrakoplovu i srušite se, obično poginete. Okrenuo sam se Wilsonu i rekao da nemamo goriva - priča Stubbs za Marlborough Express.
- Upitao sam ga što bi trebali napraviti. On je rekao - 'Samo se pomoli Grant' - dodao je Stubbs. Rekao je kako se molio dok su prelijetali brdo koje im se našlo na putu, a sletjeli su na travnatu zaravan, pokraj šest metara visokog znaka na kojem je pisalo "Isus je moj gospodar - Biblija".

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Elio 21.05.2008.

    hahahah lol da vjera moš mislit...samo nek se oni tješe s time

  • smuc 21.05.2008.

    Definitivno vjerujem da se to dogodilo. Molim vas ako se kome od vas nešto slično dogodilo nek to napiše .Siguran sam da čemo dobiti zanimljivo štivo ako baš ne vjerujete da je moguće.

  • Roci 21.05.2008.

    Ali koja odgovornost jbte,ostati bez goriva s avionom heheeh svaka cast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare