To je to što me zanima!

Avion je promašio pistu, a piloti tvrde da nisu zaspali

Posada tvrdi da se nisu svađali i zaspali, ali nije jasno zašto su zaboravili spustiti avion i zašto sat vremena nije bilo komunikacije sa kontrolom leta
Vidi originalni članak

Prvi časnik Northwest Airlinesova leta koji je u petak za 240 kilometara promašio pistu rekao je u subotu da se nitko u kokpitu nije svađao te da nisu spavali. Tvrdi da putnici nisu bili u opasnosti. Ali, u intervjuu za AP, pilot Richard Cole nije rekao zbog čega su zaboravili prizemljiti let 188. Avion sa 144 putnika i 5 članova posade je više od sat vremena u srijedu navečer bio izvan komunikacije sa kontrolom leta. Trebali su sletjeti u Minneapolis, no kad su opet uspostavili veze već su bili 240 km od zračne luke. Na zemlji su zabrinuti službenici već stavili avione u pripremu da krenu za 'odbjeglim' avionom. Glasnogovornik Bijele Kuće Nick Shapiro je rekao kako su i oni pozorno motrili incident.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • brko1 25.10.2009.

    Bio je grupnjak pa im se nije dalo spuštati!

  • plavuša13 25.10.2009.

    Možda je pista zaspala ili bila pijana pa im nije legla gdje i kako treba?!

  • krizbaher 25.10.2009.

    Još nitko nije postavio pitanje gdje su se nalazile stjuardese! Ako ih putnici nisu vidjeli, onda je jasno zbog čega su dečki zaboravili sletjeti...:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare