To je to što me zanima!

Avion s 90 putnika pao u more, pronašli su 23 tijela

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Etiopijski Boeing poletio je oko 2.30 sati u glavni grad Etiopije Adis Abebu i 3,5 km od libanonske obale pao u more. Dosad su pronašli 23 tijela
Vidi originalni članak

Zrakoplov Ethiopian Airlinesa s 90 putnika, pao je u ponedjeljak rano ujutro u Mediteran nekoliko trenutaka nakon polijetanja iz Bejruta u Libanonu. Uzrok pada nije poznat, no policija isključuje terorizam te pretpostavljaju da je za nesreću krivo vrijeme, jer je u Bejrutu padala jaka kiša s grmljavinom. Neki mediji pišu i kako se avion zapalio prije pada. Boeing 737-800 poletio je oko 2.30 sati prema glavnom gradu Etiopije Adis Abebiju. Na mjesto pada, 18.5 kilometara od mjesta polijetanja, odmah su poslali helikoptere i čamce da traže avion kojem je bilo 83 putnika i sedam članova posade, od kojih je većina bila iz Etiopije i Libanona. Spasioci su prvo izvijestili da su našli 34 žrtve, a kasnije su objasnili da su krivo brojali te da su za sad pronašli tijela 23 ljudi. Vijesti o preživjelima nema. Na avionu je bilo i nekoliko djece te supruga francuskog ambasadora u Libanonu.
- Vrijeme je bez sumnje bilo jako loše te je avion pao 3,5 kilometara od libanonske obale. Nestao je s radara par minuta nakon polijetanja - rekao je Ghazi Aridi, ministar prometa Etiopije. Obitelj i rodbina počeli su se u suzama skupljati u zračnoj luci u Bejrutu gdje će čekati novosti o putnicima, a libanonski premijer je proglasio dan žalosti.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • svi_smo_doma 26.01.2010.

    Nisu bili NA avionu već U njemu...

  • ml 25.01.2010.

    Jadni ljudi,bas mi ih je zao.nerazumijem sto ste se svi uhvatili Boga napadat,ja vjerujem,ali vi mislite da ako Bog postoji sve mora biti med i mlijeko?Ako niste upoznati o cemu Biblija govori ne ostavljajte te komentare.A uostalom Biblija ne potice nikoga na neke ruzne stvari,od nasilja do ubojstava pa do neznam cega,nego o ljubavi i zajednistvu,tako da iako ne vjerujete mogli biste je procitati,jer ona nikom ne negovori da uradi zlo,a ako neko ostavi komentar Boze im pomozi ili sl.,pa sto imate koga napadat,svak ima svoje uvjerenje,mozda da ste odgojeni u Kršćanstvu nebi bili ateisti,ali ako vec jeste nemate sto napadat one koji vjeruju,dapace ima kršcana koji su ajme majko,ali pravom Kršćanu nece zla padati na pamet,te u tim komentarima nema nisto uvredljivo.

  • yosh-ultras 25.01.2010.

    Ameri ga oborili, za njih je to samo 90 nepoželjnih muslimana manje. Našli priliku u olujnom nevrijemenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare