To je to što me zanima!

Azilanti i izbjeglice morat će u Njemačkoj na seksualni odgoj?

Svi tražitelji azila i izbjeglice moraju odmah nakon dolaska u Njemačku i to već u prihvatnim centrima proći kroz tečaj koji bi im dao uvid u život u Njemačkoj , rekla je povjerenica za integraciju
Vidi originalni članak

Povjerenica savezne vlade za integraciju Annette Widmann-Mauz u svjetlu višestrukih slučajeva silovanja gdje su počinitelji mladi izbjeglice traži obavezne tečajeve seksualnog odgoja za izbjeglice i tražitelje azila koji dolaze u Njemačku.

"Svi tražitelji azila i izbjeglice moraju odmah nakon dolaska u Njemačku i to već u prihvatnim centrima proći kroz tečaj koji bi im dao uvid u život u Njemačkoj a u to spada i spoznaja da je ovdje na snazi nulta tolerancija kada je u pitanju seksualno zlostavljanje i nasilje“, rekla je Widmann-Mauz u razgovoru za medijsku grupu Redakcijska mreža Njemačka u četvrtak.

Ona je reagirajući na niz slučajeva silovanja u kojima su počinitelji bili izbjeglice iz Iraka, Sirije i Afganistana od kojih se posljednji dogodio u Freiburgu gdje je grupa Sirijaca silovala jednu studenticu, najavila i uvođenje institucije mentora. Pritom bi se radilo o muškarcima koji već dulje vrijeme žive u Njemačkoj i koji bi novopridošlima trebali objasniti pravila ponašanja u Njemačkoj.

Za počinitelje grupnog silovanja u Freiburgu Widmann-Mauz traži najstrože kazne.

„Ovdje smo suočeni s odvratnim zločinom i svi oni koji dođu u Njemačku i počine ovakve zločine moraju biti kažnjeni i protjerani“, zaključila je povjerenica za integraciju.

Nakon slučaja grupnog silovanja u Freiburgu, i istražitelji u Muenchenu se bave jednim slučajem grupnog silovanja gdje se sumnja na jednu grupu izbjeglica iz Afganistana.  

Idi na 24sata

Komentari 35

  • blonde 03.11.2018.

    Merkel je kriva za ovo zlo u zemlji, čudno, što je nisu protjerali odakle i dolazi/Poljska/, naravno, Njemačka nije njezina rodna gruda, zato se tako loše i ponaša prema stanovnicima države. To je isto, tako, kao što nama rade srbi na vlasti. Moraš biti stvarno glup, ako se prije dobro ne informiraš, koga puštaš u državu, jer ovi migranti su gori od zvijeri, ni prvobitna zajednica nije bila tako primitivna kao što su ovi. Njima treba izgon iz države, ne ih učiti reda, kojega nikada neće prihvatiti, zbog svoje lude vjere...

  • Leonorfi 02.11.2018.

    Pa trebalo bi ih podučiti nekim osnovama zapadnjačke kulture i načina života. Kao da mi idemo u neku njihovu zemlju - dobro bi došle neke informacije o običajima, što se ne smije itd.

  • 1955 02.11.2018.

    Predavačica sexualnog odgoja valjda bude Merkelica ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare