To je to što me zanima!

B. Glavaš opet na policiji zbog pritiska na sudstvo

Glavaš je poziv za obavijesni razgovor dobio pod sumnjom da je počinio kazneni prekršaj pritiska na pravosudne organe. Odazvat će se pozivu
Vidi originalni članak

Zato što je javno govorio kako se protiv njega vodi namješten sudski postupak bez relevantnih dokaza i svjedoka koji će zasigurno okončati oslobađajućom presudom, Branimir Glavaš dobio je poziv na obavijesni razgovor u policiju pod sumnjom da je počinio kazneni prekršaj pritiska na pravosudne organe.
- Odazvat ću se pozivu jer nisam rekao ništa što nije činjenica. To je montirani proces u kojemu je Faber za svjedoke protiv mene našao prostitutku, gospodarskog kriminalca i ubojicu sa izmišljenim pričama. Siguran sam da ću biti oslobođen, a u tom slučaju, ako se postupak okonča do lokalnih izbora, najavljujem svoju kandidaturu za gradonačelnika Osijeka - kazao je Glavaš koji, ovih dana, svima prepričava svoj omiljeni vic: 'Sve policijske postaje u Hrvatskoj dobile su obavijest da od danas koriste dvoslojni toaletni papir jer drugi primjerak mora odmah za Zagreb, ravnatelju policije na stol'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • hogarko 20.11.2008.

    Koja odvratna ćunka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare