To je to što me zanima!

Babić imao pet mrtvaca na listi pa završio na infuziji

Kandidat za gradonačelnika Oroslavja je na listi potpore imao i pet imena ljudi koji su preminuli. Kaže da se osjeća grozno i da je to podmetnuto
Vidi originalni članak

Oroslavski SDP otkrio je kako je kandidaturu HDZ-ova Milana Babića potpisalo i pet mrtvih osoba. Stoga je koalicija SDP-HNS-HSU-ZDS zatražila od Županijskog izbornog povjerenstva poništavanje Babićeve kandidature, kao i kazneni progon. On je zbog toga završio na infuziji, a uvjeren je da su mu sve namjestili.
- Osjećam se grozno, ja sam živio za ove izbore. Sve mi je to podmetnuto, međutim ja nisam kriv. Listu sam imao u rukama samo dvije minute. Ne vjerujem da je ijedan kandidat u Hrvatskoj sam provjeravao svoju listu. Situacija je potpuno neizvjesna, žele mi srušiti listu. Nalazim se pred zidom i svi mogu pucati po meni. Zdravlje mi je ozbiljno narušeno te sam zbog toga završio u bolnici - rekao je vidno potresen Babić na povratku iz bolnice u Krapinskim Toplicama. Nakon primljene infuzije nije zadržan u bolnici, nego je pušten kući, ali će morati na dodatne pretrage.
- Svi koji me poznaju, znaju da sam borac i da se usprkos novonastaloj situaciji neću predati- poručio je Milan Babić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • batastojkovic 04.05.2009.

    Ma nije on kriv - On na utvi leti, brate...

  • Kataka 02.05.2009.

    ne razumijem se u njegve poslove ali......jako simpatičan čovjek!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare