To je to što me zanima!

Bacao kamenje na kuće i aute u Matuljima, napokon ga uhitili

Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela oštećenje tuđe stvari
Vidi originalni članak

Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela oštećenje tuđe stvari.

Policija ga sumnjiči da je između sredine listopada prošle i sredine veljače ove godine u trinaest navrata bacanjem kamena ili drugih predmeta na području nekoliko ulica u Matuljima oštetio stambene objekte i osobno vozilo.

Oštećenja su nastala na prozorima, vratima, staklima, fasadi i drugim dijelovima stambenih objekata, dok su na osobnom vozilu zabilježena oštećenja prozora, blatobrana i boje, odnosno laka. Vlasnici spomenutih objekata te vozila sveukupno su oštećeni za najmanje 20.000 kuna.

Osumnjičeni 34-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku - izvijestila je PU primorsko goranska.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • bomboncic 03.03.2016.

    dobio bi on kamen u glavu...gamad

  • petar4veliki 02.03.2016.

    Zapamtio bi on bacanje kamenja za cijeli život samo da smo mi prava država.Treba kazniti najprije njegove roditelje pa onda njega,jer to je najprije stvar odgoja.Nakon toga nikad više nebi pogledao kamen a kamo li ga bacio na nečije tuđe vlasništvo ili posjed.

  • ajetodoo 01.03.2016.

    Bacao je kamenje prvenstveno zato jer je "hrvatski državljanin" sa posebnim naglaskom na HRVATSKI DRŽAVLANIN, a dočim piše hrvatski državljanin, tu je nešto sumnjivo . Inače bi pomislili da je možda Meksikanac ili Kromanjonac.Hrvatski državlanin i Hrvat nije nužno jedno te isto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare