To je to što me zanima!

Bačić: Bernardiću je izjava bizarna, a politika bez sadržaja

Potpredsjednik HDZ-a Branko Bačić odgovorio je na prozivke Davora Bernardića koji je za njega rekao: "Je li to onaj Branko Bačić koji je u imovinsku karticu upisao 26 nekretnina i nosio crne torbe za Sanadera?"
Vidi originalni članak

potpredsjednik HDZ-a Branko Bačić je odgovorio na prozivke Davora Bernardića, ocijenivši kako čelnik SDP-a bizarnom izjavom još jednom pokazuje da mu se politika, kao i politika stranke, svodi na klevete i optužbe, da je lišena sadržaja i nema rješenja za izazove u hrvatskom društvu.

- S obzirom na razinu kulture komunikacije koju u posljednje vrijeme prezentira Davor Bernardić, bolje se na nju ne osvrtati, ipak neke se objede ne mogu prešutjeti... - stoji u Bačićevoj objavi nakon izjave Bernardića u Dubrovniku u kojoj je šef SDP-a odgovorio na raniju Bačićevu izjavu da nije vidio, a vjerojatno ni neće vidjeti izborni program SDP-a.

- Je li to onaj Branko Bačić koji je preko vikenda u imovinsku karticu upisao 26 nekretnina, koji je nosio crne torbe za Sanadera? Nemojte da njega moram komentirati -  izjavio je Bernardić.

Bačić u reakciji na tu izjavu na Facebooku piše: "Bernardiću je zasmetalo što sam u svoju imovinsku karticu upisao nekretnine, koje sam naslijedio od svog pokojnog oca i time ih prijavio Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, a ne smeta mu što je on nezakonito primio 263.000 kuna od privatne škole, za što je od tog istog Povjerenstva presuđen za sukob interesa!"

Idi na 24sata

Komentari 57

  • abava 24.05.2020.

    Koji vam je od ova dva BB-a draži?

  • Tubalkain 24.05.2020.

    Pa Berine izjave su takve kakve jesu kad ga savjetuje istaknuti stučnjak Ivo Jelušić sa diplomom fakulteta u Prnjavoru, čovijek koji za 30-tak godina koliko je u Hrvatskoj, nije naučio hrvatski jezik.

  • ilmare 24.05.2020.

    Bačiću,nije Bero tih 260 tisuća ukrao. Nije dobio za neku protuuslugu,s nije tada bio ni blizu politike. Što kazati onda za sve što vi imate ? Zar je to manje vrijedno od 26o tisuća ? Niste baš VI koji može nekome spočitavati !

Komentiraj...
Vidi sve komentare