To je to što me zanima!

Bačić predao Bajiću sumnjivih 2 milijuna kn i 300 tisuća eura?

Glavni državni odvjetnik ima dokaz da je HDZ raspolagao novcem koji se nije knjižio i koji je završavao na privatnim računima. Novac mu je predao glavni tajnik HDZ-a
Vidi originalni članak

Oko dva milijuna kuna i 300.000 eura proslijedio je Mladen Barišić svom nasljedniku u HDZ-u Branku Bačiću, a ovaj je novac, u strahu od istraga, proslijedio Mladenu Bajiću, piše Večernji list. Barišić je novac navodno predao osobno, kada je smijenjen sa stranačkih dužnosti. Bačić je pak navodno vidio da novac nije evidentiran, a par mjeseci kasnije kad su krenule istrage oko Barišića, odlučio predati novac. 

Ako je informacija točna, glavni državni odvjetnik ima dokaz da je HDZ raspolagao novcem koji se nije knjižio i koji je završavao na privatnim računima. Barišiću ispitivanje u Uskoku završava ovih dana, a već je priznao da je osobno na ruke bivšem premijeru dao 25 milijuna kuna, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Wyatt Earp 08.11.2010.

    Dajem jedan prijedlog na glasovanje: Neka se pod hitno izvrši racija u domove svih članova HDZ-ea i nek im se zaplijeni sav novac što se tamo nađe. Nek im se isto tako zaplijeni sva štednja i nekretnine i nakon toga nek jedan po jedan idu u dokazivanje stečenog. Ako ne uspije dokazati, jednostavno se to oduzme i ide u vlasništvo Hrvatske države.

  • crv u kamenu 08.11.2010.

    ide u rumunjsku da prouči zadnje dane čaušeska

  • aquarius_1 08.11.2010.

    ..eto misterija rijesena barem djelom...sjecam se samo kad su ga hapsili koliko su OVO sad opovrgavali a lik je te silne novce imao doma... ovo je OPET samo jedan ispit koliko je ovo pravna drzava..da je pravde do kraja danasnjeg radnog vremena pola HDZ.a bi trebalo biti uhapseno

Komentiraj...
Vidi sve komentare