To je to što me zanima!

Bacila bebu u Drinu, muž brani ženu: 'Dijete je rođeno mrtvo'

Da je žena bacila bebu u rijeku, muž je doznao tek idući dan u policiji. Tvrdi da mu supruga nije smjela reći što se stvarno dogodilo jer nije znala kako će reagirati
Vidi originalni članak

Suprug žene iz Zvornika, koja je osumnjičena za čedomorstvo, rekao je da je dijete bilo mrtvo rođeno, te da je zbog stanja u kome se nalazila njegova supruga i činjenice da su dva puta gubili djecu, bebu odnijela i bacila u rijeku Drinu, piše Dnevni avaz.

"Očekivali smo rođenje djeteta u ožujku, ali je zbog nastalih bolova supruga otišla kod doktora noću oko 00.30 sati. Vratila se sva krvava rekavši da joj je pukla cista. Nije spominjala da je rodila", rekao je suprug novinarima u Zvorniku.

On je dodao da je sve saznao tek idući dan u policiji. Tvrdi da mu supruga nije smjela reći što se stvarno dogodilo jer nije znala kako će reagirati.

"Da sam te večeri, kad je osjetila bolove, krenuo s njom sve bi bilo drugačije. Da je makar netko u to vrijeme, kada je počeo porod, na ulici naišao bio bi svjedok ove priče", rekao je suprug i dodao da je važno da je beba pronađena kako bi se izvršila obdukcija.

Podsjeća da im je prvorođenče umrlo 2004. godine, kada je supruga bila u sedmom mjesecu trudnoće. Kazao je da supruga nije mogla prolaziti kroz istu situaciju i "gledati kako sićušnu bebu ponovno pokapaju".

Par je u međuvremenu dobio kćer i sina, a četvrtu trudnoću žena je morala prekinuti zbog zdravstvenih problema.

"Zbog zdravstvenih problema supruge izgubili smo i tu bebu. Sve nam je to teško palo", govori potreseni suprug. Prema njegovim riječima, uvijek su bili zajedno, a supruga se prema djeci uvijek odnosila majčinski.

Tijelo bebe su, nakon dojave ribara, iz rijeke Drine izvukli pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik uz nadzor policije. Majka S.V, osumnjičena za čedomorstvo, nakon saslušanja je puštena kući. Istraga se nastavlja.

Obdukcija tijela bebe, koju je majka nakon porođaja bacila u Drinu, trebala bi pokazati da li je dijete rođeno živo ili mrtvo.

FOTO: Ilustracija
 

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • sandstorm 29.12.2016.

    S obzirom da je vec imala problematicne trudnoce nije mi jasno zasto je opet zatrudnila..a ionako ima 2 djece...i ako je muz ostao cuvati djecu,zar bas nitko nije mogao ici s njom..ako ne onda bi i djecu povela..pa neides sam u bolnicu poradjati se sa bolovima i to u noci..

  • Navona 28.12.2016.

    Koji su ovo primitivci ona u bolovima sama ide kod lijecnika a mudonja doma hrce fuj

  • jo2hn8ny 28.12.2016.

    Ova mi je najdraža : " Dijete je rođeno mrtvo". I što i da je, zar nije zavrijedilo dostojanstven ukop. Monstrum jedan, monstrum drugi koji štiti prvoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare