To je to što me zanima!

Bacila psa s drugog kata zgrade u Velikoj Gorici. Uhićena je

Prema kaznenom zakonu, u slučajevima koji uključuju mučenje i ubijanje životinja predviđena je zatvorska kazna u trajanju do godinu dana.
Vidi originalni članak

Žena je jučer u Velikoj Gorici u večernjim satima bacila psića s drugog kata stambene zgrade u centru grada. Psić je pao s visine od šest metara, ali na sreću nije teže ozlijeđen i nalazi se u veterinarskoj stanici, doznaje portal vgradu.hr.

Portal piše kako žena u vlasništvu ima još nekoliko pasa, a kako joj ovo nije prvi puta da se neodgovorno odnosi prema ljubimcima. 

O slučaju se oglasila i policija.

- Jučer u 21:30 zaprimljena je dojava o nesretnom događaju, a pri izlasku policije na intervenciju, utvrđena je točnost prijave. Ženska osoba uhićena je od strane policijskih službenika. Provedeno je kriminalističko istraživanje te je utvrđeno kako je predmetna počinila kazneno djela iz čl. 205 “ubijanje ili mučenje životinja” te je protiv predmetne podnesena kaznena prijava nadležnom ODO Velika Gorica - poručili su.

Prema kaznenom zakonu, u slučajevima koji uključuju mučenje i ubijanje životinja predviđena je zatvorska kazna u trajanju do godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • abava 19.08.2023.

    Imamo tri psa i mačka. Susjeda je morala otići na tri dana, pa nas je zamolila da pričuvamo njezinog čivavca. Kad se vratila i odvela ga, svi smo bili tužni. Naročito naš čivavac, koji se toliko sprijateljio s njim u samo tri dana.

  • Maxitron 18.08.2023.

    I onda me špotaju kad velim da se primitivizam udomačil tu u Hrvatskoj !! A kaj je ovo???

  • liliZG2.0 18.08.2023.

    nadam se da su ostali ljubimci oduzeti i na sigurnom u nekom prihvatilištu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare