To je to što me zanima!

Bacio bombu u dvorište kuće u Svetom Križu i ozlijedio ženu: Terete ga za pokušaj ubojstva

Muškarac (55) je prilikom aktivacije ručne bombe ozlijedio njegovu 52-godišnju izvanbračnu partnericu: Žena je prevezena u bolnicu, ima lakše ozlijede
Vidi originalni članak

Muškarac (55), koji je u petak bacio ručnu bombu u dvorište obiteljske kuće u Ulici Augusta Šenoe u Svetom Križu, osumnjičen je za kaznena djela teškog ubojstva u pokušaju i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Naime, 55-godišnjak je prilikom aktivacije bombe ozlijedio i svoju 52-godišnju izvanbračnu partnericu. Žena je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje joj je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno kako je lakše ozlijeđena.

OPIRAO SE POLICIJI Drama u Međimurju: Pijan bacio bombu i ozlijedio ženu u dvorištu. Našli još jednu bombu

Policija je na licu mjesta uhitila osumnjičenika kod kojeg je pronađena još jedna ručna bomba. Utvrđeno je da je muškarac u vrijeme događaja bio pod utjecajem alkohola.

- Protiv 55-godišnjeg osumnjičenika zbog počinjenja kaznenih djela teškog ubojstva u pokušaju i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske - javlja policija. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • liliZG2.0 31.12.2023.

    je joj je baš pokazal....ko je gazda sada , aaa?

  • Joza Prezaduzeni 31.12.2023.

    ..ozljedio njegovu vanbracnu partnericu ....Nekak bi bolje pasalo da je ozlijedio svoju...Di ste nosioci pismenosti ?

  • klajbus 30.12.2023.

    Ciganska posla..

Komentiraj...
Vidi sve komentare