To je to što me zanima!

Bacio se na njega: Otac ubijene djevojke napao ubojicu na sudu

Michael Madison osuđen je na smrtnu kaznu  zbog ubojstva Shirelde Terry (18), Angele Deskins (38) i Shetishe Sheele (28) u Ohiju u srpnju 2013. godine
Vidi originalni članak

Otac ubijene tinejdžerke nasrnuo je na serijskog ubojica usred sudnice netom nakon što je osuđen na smrtnu kaznu.

Michael Madison osuđen je na smrtnu kaznu zbog ubojstva Shirelde Terry (18), Angele Deskins (38) i Shetishe Sheele (28) u Ohiju u srpnju 2013.

Van Terry je dok je govorio o boli prozročenoj gubitkom kćeri, očigledno bijesan i gnjevan, nasrnuo preko stola na ubojicu. Dok su policijski službenici pokušavali udaljiti ožalošćenog oca, bešćutni ubojica mu se smijao u lice.

Izricanje presude nastavljeno je nakon što je Van Terry udaljen iz sudnice, javlja Daily Mail.

Tijela žena nađena su blizu stambene zgrade u East Clevelandu, u Ohiju. Jedan je radnik primijetio neugodan miris koji dolazi iz garaže koju je koristio Madison te to prijavio policiji. Policija je u garaži u vrećama za smeće pronašla raspadnuto žensko tijelo. Sljedeći dan, u podrumu napuštene kuće te u dvorištu susjedne kuće pronađeno je još tijela. 

Madison je priznao da je dvije žene zadavio, ali nije se sjećao da je ubio treću. Sutkinja ga je osudila na smrtnu kaznu iako mu je mogla dosuditi i doživotni zatvor objasnivši da je priroda počinjenih zločina mnogo snažnija od predočenih dokaza njegove obrane.

Madisonova obrana pokušala je izbjeći smrtnu kaznu navodeći da je njegov klijent imao kaotično djetinjstvo i bio zlostavljan, međutim nikad nisu poricali krivnju za zločine.

Međutim, serijski ubojica će još neko vrijeme provesti iza rešetaka čekajući izvršenje smrtne kazne zbog mogućnosti ulaganja žalbi, ali i kroničnog nedostatka cjepiva za usmrćivanje u Ohiju.

Madison je 2002. osuđen na četiri godine zatvora zbog pokušaja silovanja.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Artusartus 04.06.2016.

    Papani 24-satni, zar nitko od vas nije išao u nekakvu školu? Zar ne znate što je to cjepivo?

  • Daone 04.06.2016.

    crna kronika

  • bukachev 03.06.2016.

    zakljucat ga u samicu s ocem!!!!!netrebate cjepivo za to!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare