To je to što me zanima!

Bagerom pao u more s rive i isplivao je s 10 m dubine

Dubrovnik: Radnik koji nije znao plivati spasio se iz bagera koji je završio na dnu mora kod rive, a u nesreći je slomio nogu. Uređivali su gradsku rivu
Vidi originalni članak

Neplivač Admir Mustafić (35) iz BiH na privremenom boravku u Hrvatskoj sletio je bagerom u more u četvrtak oko 14 sati u dubrovačkoj luci Gruž. Iako je pri padu slomio nogu i potonuo na dubinu od oko 10 metra uspio je isplivati. Kolege su mu priskočili u pomoć te ga izvukli na rivu. Bager srećom nije pao na njega, a ni na ronioce u neposrednoj blizini. Prevezli su ga u bolnicu gdje su utvrdili da je teško ozlijeđen i zadržali ga na kirurškom odjelu.
- Dobro je, živ sam - kazao je kratko Admir iz bolesničkog kreveta. Radio je na uređenju dijela rive koji bi trebao biti svečano otvoren za Festu sv. Vlaha tj. dan grada 2. veljače. Bager su izvadili iz mora, a štetu će naknadno utvrditi iako mu je motor radio nakon vađenja. Policija i inspektor rada obavili su očevid i utvrđuju uzrok nesreće na radu. Portal Dubrovniknet javlja da je u petak drugi bager već zamijenio ovaj potopljeni kako bi se nastavili radovi.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • law 23.01.2010.

    ma ja bi uveo da bageristi obavezno moraju znat plivat!

  • user_26208 23.01.2010.

    I 300000 Hrvata je po vasem u Njemackoj na crno.Vi Bosancima pricate o plivanju i skijanju,ja sam Hrvat iz Bosne,znam i skijat i plivat i hebat bolje nego vi u Hrvatskoj.Zavezite i pljunite u sake i pocnite vec jednom radit.

  • bbela 23.01.2010.

    Zbog jeftine radne snage nam i je tako kako nam je...Imamo 300000 nezaposlenih i još uvijek se uvozi radna snaga iz bosne! Čovjeku želim sve najbolje i ne želim zlo nikome i nisam rasist ili slićno,ali mislim da radnu snagu ne treba uvoziti,jer je i preveć ima neiskorištene u našoj nam Hrvatskoj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare