To je to što me zanima!

Baka (101) ima veliki rog na čelu, a raste joj i drugi

Kineskinji Zhang Ruifang u godini dana izrastao je rog sličan kozjem, dug šest centimetara, a počelo joj je nicati nešto i s desne strane čela
Vidi originalni članak

Kineskinji Zhang Ruifang (101) u godinu dana izrastao je na čelu rog dug šest centimetara i sličan kozjem, a čini se kako joj i s desne strane čela počinje izbijati i drugi. Njen najstariji sin od sedmero djece, Zhang Guozheng (60) ispričao je kako u početku nisu pridavali puno pozornosti izraslini na majčinom čelu jer se činila tek kao zadebljanje grublje kože.
- S vremenom je rog rastao iz njene glave, a sada joj izbija nešto i s desne strane čela, što bi vrlo lako mogao biti i drugi rog - rekao je Zhang. Ne zna se točno što je izraslina na staričinom čelu, no moguće je da je riječ o kožnom rogu, izraslini od keratina, proteina koji se nalazi i u kosi, noktima, rogovima, vuni i perju. Obično ih dobivaju stariji ljudi svijetle puti koji su često boravili na suncu. Ipak, takve izrasline najčešće su duge tek nekoliko milimetara, vrlo su rijetke u ovim dimenzijama. Najčešći uzroci nastajanja kožnih rogova su bradavice, rak kože, slojevi krljušti kože koji nastaju od sunca, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • gucica 09.03.2010.

    Mora da je bio neki dobar jarac u điru!:))

  • bbaco 09.03.2010.

    đava hihihihihi :D

  • ninazg 09.03.2010.

    hahaha kakva lolčina :D baka d devil :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare