To je to što me zanima!

Baka Mara (73) mora u zatvor na četiri dana

Maru (73) unuka je prijavila da ju je udarila štapom pri čemu joj je razbila MP3. Baka nema novca za kaznu pa će na četiri dana u zatvor
Vidi originalni članak

Teško pokretnu staricu sa šibenskih Meteriza unuka je prijavila da ju je udarila štapom i pritom slomila MP3 uređaj. Baku Maru, kako je nazivaju, sutkinja je kaznila sa 1000 kuna te još mora platiti 200 kuna sudskih troškova. Starica kaže kako ništa nije učinila.
- Na unuku ne bih digla ruku, a kamoli štap - tužno je rekla.
Njezina mirovina plus zaštitni dodatak ne prelazi 1500 kuna. Čitavog je života radila kao sluškinja u tuđim domovima, a danas, kako bi preživjela, mora sakupljati boce iz kontejnera. Nije se žalila na sudsku odluku, stoga će, s obzirom na to da ne može platiti kaznu, na četiri dana morati ići u zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • entoni 21.11.2007.

    Haker-ri imaš humoristične,pametne,domišljate komentare ovisno o temi ! Ljepo što tješiš bakicu !

  • bbatinov 18.11.2007.

    to nam je naša demokracija dala pa sad ne smiješ ni glas povisiti na dijete jer ti prijeti da će te prijaviti, Sva sreća djeca me još uvijek slušaju, ali ovo neće izaći na dobro. Mene roditelji nisu tukli ni zlostavljali ali mi je odgojem usađeno neko poštovanje prema starijem, čega danas više nema.Današnja mladež nema ni stida ni kulture niti straha od ikoga ili ičega...A i ovo je vrhunac o našeg pravosuđa. Nisu ovako brzi kad treba izreći presudu nekom dileru, ubojici ili lopovu.

  • Borley 18.11.2007.

    Ovaj zbog kaktusa,baba zbog mp3 playera,a kriminalci i političarska govna koja su pokrali i unazadili državu nikom-ništa. Sramota me je što živim u ovoj usranoj državi i njenom pravosuđu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare